- 26 Eylül 2012
- 121.935
- 72.395
- 5.068
Selamun Aleyküm gardaşlar bugünün özeti nedir var mı bir şeyler ????
AS
Buyur iyi delirmeler dilerim..
https://www.gscimbom.com/forum/f19-gscimbom-transfer-forumu/hamzaoglundan-sok-aciklamalar-125280/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamun Aleyküm gardaşlar bugünün özeti nedir var mı bir şeyler ????
Tmmtaby o komiteyede ayrı para bayılalım onlarda ayrı bi komisyon yesin şimdiki yiyiciler yetmez bide öyle bi komite kuralım tam olsun dmisorun o fln değil sorun gsnin yönetimi gsyi sevenlerden oluşmalıdır üstünel gibi albayrrak gibi dürüst gibi insanlar bu yönetimde her daim var olmalıdır
Hava saldırılarıyla sonuca ulaşamazsın.. ya nükler patlatacaksın g.tlerine , ki bu imkansız , ya da kara harekatı yapacaksın çok geniş şekilde.. ama kara harekatında geniş çaplı temizlik demek çok zaviyat vermek demek ,çünkü onların bölgesi ora , gerilla savaşına döner ortalık, bu da içimizden çok tepki alacağından dolayı , geçici çözüm hava harekatına devam edilir.. sonuç yine koca bir 0..Hava saldırılarının devam etmesi gerek acımadan havadan vurmak lazım bu dallamaları
aynen katılıyorum , Telles'te sıradışı bişeler sezinliyorum ben de bu kamp dönemindeBrumaya amrabata bisey demedim ama telles giderse oyarim sizi cocuk cok istekli patlama yapicak bu sene
Bakalim hamza ne kadar insan ya da ne kadar taraftara kulak vericek melo da gitmemeli ama kendi istiyomusaynen katılıyorum , Telles'te sıradışı bişeler sezinliyorum ben de bu kamp döneminde![]()
![]()
akşam idmanında kazana takım.
karşı taraf bildiğin çöp olsa gerek ( muslera hariç)
oynata oynata geliştireceksin adamı.. sinan gibi sadece kupa maçlarında oynatırsan 2 seneye yeni bir çöpümüz olur. çocukluğundan beri realde alt yapı eğitimi almış adamı harcamak enayilikten öteye gitmez.. kanatta oynatmayacaksın bide bu var tabi.. ben melo yerine alındığını da düşünmüüyorum dolayısıyla bilal ve selçuk pozisyonunda oynatır hamza hoca bence.. ama o prenslerini kesip oynatır mı asıl sorun burda.. kupa maçlarında harcanacak gibi geliyor bana inşallah yanılırım...Jose Rodriguez'in 1 maçını daha izledim.Kanat için oldukça yetersiz futbolcu orası kesin de pas yeteneği,top kontrolü,oyun vizyonu orta saha oyuncusu için gayet yerinde.Beleşe alındıysa kötü transfer değil ama ilk 11e konulacak bi adam da değil.
Galatasaray'ın transfer borsasında birçok isim gündeme geliyor. İşte onlardan bazıları da Porto'nun forveti Adrian Lopez, Dnipro'nun Hırvat golcüsü Kalinic ve yine aynı takımdan stoper Douglas... Sarı-Kırmızılı takımın scout ekibi ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yardımcıları oyuncuları izledi ancak sonuç 'olumsuz' oldu... Üç isim de 'yeterli' görülmedi ve bu nedenle transferlerinden vazgeçildi...
3puan
Bide begenmiyoruz
yeterli görmüyoruz ama oraya oyuncuda almiyoruz![]()