Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu taraftara yaziklar olsun o hamza ve dursuna yeterli tepki gosteremiyorsa. Sicip batiriyorlar elimizden birsey gelmiyor.

Ulan bu dursun denen herif kulubü otel gibi kullanıyor ne giren belli ne cıkan , kardesini bilmem naptı , yakında ogluunu falanda alır işe adi herif.

Emre Utkucan twitterdan mesajı çaktım

Junior Edmilson bu muhteşem yeteneği takıma kazandırmak için tüm çalışmalarımız devam ediyor :)

Bu Ertem ne kadar salak biri yahu. Argümanlara bak. Abdülkerim bile bundan daha mantikli konusuyor hemde FENER HAKKINDA.

Ali Ece Jose için çok olumlu konuştu

Jpk dışında bende transferlerimizi olumlu buluyorum açıkçası hatta bir iki tane daha bu yaşlarda (23-26) scout transferi olsa iyi olur bir forvet,bir stoper, bir.sağ bek buradaki herkesin öldük bittik mahvolduklarına da asla katılmıyorum ama eksiğimiz var herşeyden önce takımdan en az 5 gereksiz (çöp lafından iğrendim) adam gitmeli, düz adam sevmiyorum

Yaşlı oyuncu Drogba,Robben, İbra değilse genç almalıyız,

Sony Xperia

Son düzenleme:
Muş / Malazgirt İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobilinde hain, şerefsiz,kahpeler tarafından şehit edildi...

fikrimiz değişmedi hepiniz hala öylesiniz.

sa adim ugur soyadim bulut lakabim kus avcisi ve suanda forumdayim butun kuslar kendine mukayet olsun 10 dk icinde kus tespiti yaparim

Yav her sene aynı terane. Şunu al bunu al. Şu yetenekli bu süper. Adamın 2 senede aldığı çöplerin sadece bonservisi 40 milyon dolar. Takım batmış UEFA ile görüşüp anca 2 sene ötelemişsin yasağı. Sıkışınca koşarak kaçmış. Hala Ünal Aysal güzellemesi. Paralı adamı falan mı var anlamıyorum bu kadar övüyor. Dursun odun bir başkan taraftarla iletişim sıfır. Ama Hamza'nın galatasaylılığını sorgulayan kendine baksın da konuşsun 5 adam istiyorum hepsi 10 milyonluk dese daha çok severdiniz. Seve seve yine şampiyon olacak bu takım, fener güzellemesi yapana da ayrı gıcığım git feneri tut çok transfer meraklısıysan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aydın kalırsa söverim dedim kalmadı
niasse gelirse söverim dedim henüz gelmedi
stopere serdar aziz gelirse söverim hamza hodzam

Yav her sene aynı terane. Şunu al bunu al. Şu yetenekli bu süper. Adamın 2 senede aldığı çöplerin sadece bonservisi 40 milyon dolar. Takım batmış UEFA ile görüşüp anca 2 sene ötelemişsin yasağı. Sıkışınca koşarak kaçmış. Hala Ünal Aysal güzellemesi. Paralı adamı falan mı var anlamıyorum bu kadar övüyor. Dursun odun bir başkan taraftarla iletişim sıfır. Ama Hamza'nın galatasaylılığını sorgulayan kendine baksın da konuşsun 5 adam istiyorum hepsi 10 milyonluk dese daha çok severdiniz. Seve seve yine şampiyon olacak bu takım, fener güzellemesi yapana da ayrı gıcığım git feneri tut çok transfer meraklısıysan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamza fenerli değilmi kendisi açıkladı da galatasaray daki kariyeride yedeklikten öteye gitmemiş ceyhun gülselam stayla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt