Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu taraftara yaziklar olsun o hamza ve dursuna yeterli tepki gosteremiyorsa. Sicip batiriyorlar elimizden birsey gelmiyor.
yerliler daha iyi komisyon bırakıyor sanki bunu göz önünde bulundurmak lazım...Douglasi begenmeyip, Serdar Azizi begenen kisi serefli degildir.
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 9 dk.9 dakika önce Menajerlerin önerdiği Porto'dan Adrian Lopez, Dnipro'dan Kalinic ve Douglas Galatasaray teknik heyeti tarafından veto edildi. (3P)
Ciddi anlamda şu 3 adam bize seviye atlatırdı
Twitterda James Rodriguez tt olmuş
![]()
o golü ben atsam bende tt olurum
Yav her sene aynı terane. Şunu al bunu al. Şu yetenekli bu süper. Adamın 2 senede aldığı çöplerin sadece bonservisi 40 milyon dolar. Takım batmış UEFA ile görüşüp anca 2 sene ötelemişsin yasağı. Sıkışınca koşarak kaçmış. Hala Ünal Aysal güzellemesi. Paralı adamı falan mı var anlamıyorum bu kadar övüyor. Dursun odun bir başkan taraftarla iletişim sıfır. Ama Hamza'nın galatasaylılığını sorgulayan kendine baksın da konuşsun 5 adam istiyorum hepsi 10 milyonluk dese daha çok severdiniz. Seve seve yine şampiyon olacak bu takım, fener güzellemesi yapana da ayrı gıcığım git feneri tut çok transfer meraklısıysan.
Sent from my iPhone using Tapatalk