Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utkucana ciddili mesaj attım ilgilenmezse gelecek yıllarda ipini çekeceğim

hamza fenerli değilmi kendisi açıkladı da galatasaray daki kariyeride yedeklikten öteye gitmemiş ceyhun gülselam stayla
Hamza ilk 11 oyuncusuydu bizzat seyrederdim yaşım 38 malum hatta Manu ile 3-3 lük efsane maçta Kubilayı ile soldaydı, nerden.çıktı yedek olduğu? Konumuz değil ama yanlış bilgi olmasın diye yazdım

Sony Xperia

sövdük falan ama bu çocuk haberleri sıkı takip ediyor , öyle duyumculuk da yapmıyor.Keşke gsc hesabına atar yapmasaydı.

• 2 KUPA TEK ŞAMPİYON!@AslanStatistic 23 dk.23 dakika önce
    Polonya kaynaklı haberlere göre Galatasaray, 17'lik kaleci Bartłomiej Drągowski'yi dün Nieciezca maçında izlemek üzere Polonya'daydı.
    19 retweet58 favoriYanıtla
    Retweetle19
    Favorilere ekle58
    Daha fazla

• 2 KUPA TEK ŞAMPİYON!@AslanStatistic 21 dk.21 dakika önce
    CK8ecOXUcAA2jwC.jpg

Hamza Hamzaoğlu da sabah yaptığı açıklamalarla yabancı bir yedek kaleci alınabileceğinin sinyallerini vermişti.

12 retweet43 favoriYanıtla
    Retweetle12
    Favorilere ekle43
    Daha fazla

• 2 KUPA TEK ŞAMPİYON!@AslanStatistic 15 dk.15 dakika önce
    VIDEO | Galatasaray'ın yedek kaleci için izlediği 1.88 boyundaki kaleci Bartlomiej Dragowski https://youtu.be/khCfgyEbi84

Hamza ilk 11 oyuncusuydu bizzat seyrederdim yaşım 38 malum hatta Manu ile 3-3 lük efsane maçta Kubilayı ile soldaydı, nerden.çıktı yedek olduğu? Konumuz değil ama yanlış bilgi olmasın diye yazdım

Sony Xperia

burda da izlediğini iddia eden abiler hamzanın ahmet yıldırımdan ceyhundan farkı olmadığını söylediler kime inancaz

burda da izlediğini iddia eden abiler hamzanın ahmet yıldırımdan ceyhundan farkı olmadığını söylediler kime inancaz
O abileri yolla bana şaka bir yana bir Hakan Ünsal, Ergün değildi ama Ceyhun ne alaka yahu Ahmet Yıldırım dan da iyiydi

Sony Xperia

james rodriguezi almışmıyız lan cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt