- 5 Şubat 2013
- 15.492
- 2.680
- 1.828
Adamin menajerinden fazla reklam yaptin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza ilk 11 oyuncusuydu bizzat seyrederdim yaşım 38 malum hatta Manu ile 3-3 lük efsane maçta Kubilayı ile soldaydı, nerden.çıktı yedek olduğu? Konumuz değil ama yanlış bilgi olmasın diye yazdımhamza fenerli değilmi kendisi açıkladı da galatasaray daki kariyeride yedeklikten öteye gitmemiş ceyhun gülselam stayla
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 21 dk.21 dakika önce
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 15 dk.15 dakika önceUtkucana ciddili mesaj attım ilgilenmezse gelecek yıllarda ipini çekeceğim
Adamin menajerinden fazla reklam yaptin![]()
Hocam zaten futbolcuların tamamına yakını menajerler tarafından öneriliyormenajer onerdi diyorlar .. ya baslicam simdi o para goz kopeklere ..
Hamza ilk 11 oyuncusuydu bizzat seyrederdim yaşım 38 malum hatta Manu ile 3-3 lük efsane maçta Kubilayı ile soldaydı, nerden.çıktı yedek olduğu? Konumuz değil ama yanlış bilgi olmasın diye yazdım![]()
Sony Xperia
aydıncım sen videoculuktan devam et bence bekleme yapma karşiimm xd
O abileri yolla banaburda da izlediğini iddia eden abiler hamzanın ahmet yıldırımdan ceyhundan farkı olmadığını söylediler kime inancaz
şaka bir yana bir Hakan Ünsal, Ergün değildi ama Ceyhun ne alaka yahu Ahmet Yıldırım dan da iyiydiTakas yoluyla olacaksa iyi olur.Bana göre Ozan Tufan, Melo yerine alabileceğimiz en iyi oyunculardan birisi.
Boyle yetenekli adamlari yedirmezler bize
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye yedirmesinler aga ? Sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor.Öylede bir yedirirlerki yeterki iste
sanırım bu kural maç kadrosu için geçerli.Yedek kalecinin turk olmasi sart degilmi