Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
large.jpg

Tarz √
Yetenek √
Maliyeti ucuz √
Kanat sorununa çözüm √
Aydın Aslan onayı √

Guzel öneri.

Ertem uctu iyice. Yarin terör örgütleri Fener ceza alsin diye olaylar cikarabilirmis.

Hey allahim suna akil fikir ver.

Mantikli, ama kiralik oyunculara prensip olarak karsi hocalar var. Misal olarak Hagi´de sevmezdi, kiralik oyuncu istemiyorum diyordu. Düsünemiyorlar mi, yoksa prensip olarak mi karsilar onu bilmiyorum.
Birakalim prensipleri falan, bunlar degilmi FFP diye zirvalayan battik diyen? Ozaman kiraliyacaksin madem nakit paran yok. Gelip simdi bana bahane anlatmasinlar.
Bu takima direk sagbek, defansif orta saha (Melo gidiyor cunku), sag acik ve forvet lazim. Madem paran yok kabul, ozaman baslatmasinlar prensiplerine falan adam gibi oyuncu kiralasinlar. Song hala bir yere imza atmadi, Barca takim ariyor onun icin. Aynisi Shaqiri ve Salah icin de gecerli. Bunlar koskoca kulubu nasil yonetiyor acaba insan buradan izlerken vallah sinirleniyor.

2012-2013 kadrosu

Muslera

eboue semih dany riera

selçuk-melo-hamit

sneijder

drogba-burak

yedekler

elmander
amrabat
ujfalusi
yekta
umut
sabri
emre çolak
hakan balta
aydın
engin baytar
gökhan zan

Şu kadroda 11de bulunan 11 oyuncudan 4 tanesi yerli 7 tanesi yabancı.Bu yabancılardan 5 tanesi gitmiş ve sadece 2 tanesi kalmış.İlk 11'de bulunan 4 yerli hala takımda.
Yedeklerde 2 yabancı var ikisi de yok,yerlilerin de hemen hepsi şu an hala kadroda.Hatta sabri 11'de oynuyor artık!

Yani o başarılı olan kadrodaki 9 yabancıdan sadece sneijder ve muslera kalmış.Yerlilerden selçuk,burak,hamit,semih,umut,yekta,hakan balta,sabri,emre çolak gibi adamların hepsi kalmış oynamyan aydın bile taraftar zoruyla gönderilmiş.

Görüldüğü üzere her başarısızlık yabancılara ihale edilmiş.Bunu şunun için yazdım hani ya hamza bu sene başarısız olsun da çıksın ortaya rezillikler yerliler de defosun gitsin diye düşünen bir kesim var ya işte onlar boşuna ümitlenmesin.Bundan sonraki her başarısızlıkta da medyada sneijder,muslera,podolski gibi adamlar suçlanır önce medya gazıyla taraftar hazırlanır bu adamlar yavaş yavaş itibarsızlaştırılır sonra gönderilir sonra da gidişleri çok normal bir durum gibi algılanır.Yerlilerin ise bu takımın ruhu olduğu vurgulanır falan filan.Her dönem aynı hikaye işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt