Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha sinirden guluyorum elde adam kalmadi, buradaki futbol profesorlerini de gorduk Alex Telles kazmaymis he elin elit takimlari da dunyada okadar solbek varken senin kazmani geldi istemeyi. Neyse bu taraftar boyle aptal kaldigi surece iyi oluyor simdi Ligue 2 den gelen adamla 40 mac oynarsiniz bakin nolacak.
Bize guzel ders veriyorlar, bi Sneijder ve Muslera kaldi onlara da teklif gelince Hamza dengeleri korumak icin sat diyecek. Koy takimindan farkimiz kalmayacak..

Melo 3 Milyon (+3,1 Milyon Maas)
Telles 9 Milyon (+1,8 Milyon Maasi)

Shaktar Feneri elerse 5 Milyon €.

17 Milyon € + 4.9 Milyon € Maas

Filipe Luis zu Atletico

Telles Chelsea'ye hayırlı olsun.

Mou'nun elinde a kalite bir sol bek olur.

Şampiyonlar liginde 20 gol yiyen defans hattımızın tek direnen adamı Melo'yu da gönderdi futbol andavalı Hamza..

Sırf Bilal'e Jem'e yer açmak için..

Bakın dikkat edin 19 yaşında rodrigez'i alıyorlar tatlı rekabet yapacak.. Forvet yok Burak efendi istemiyor..

İnter maçına gidecek varsa büyük protesto yapmazlarsa taraftarlığını sorgulasın..

İnter maçında normal maç izlemeye gidecek varsa allah aşkına gitmesin milyonlarca taraftarımız kan ağlarken orda Sabri ye burak a oley çektirmeyin.. küfrü yersiniz ..

Yeter artık ..
aga melonun kendisi gitmek istedi hamza napsin

Telles'i 8-10 milyona satarlarsa bunlar küfür hak ederler

Şu bonservisi 9 milyon euro, kendisi yıllık 5 milyon isteyen Gomez nasıl oldu da 2 haftada bedava oldu, Hamza'ya tekrar tekrar sormak istiyorum. Hamzaoğlu çıkıp açıkla, nasıl oldu bu iş?

Orada suc Hamzada degilki. Tutup da teknik adam degildir futbolcu ile transfer gorusmesi yapan. Onu Cuneyt ve ozbek biladerler yapip bilgi veriyor. Onlar da 9 milyon demisse hamza da oyle der. Bunu yonetici gecinen isbilmezlere sormak lazim!!

Hahaha sinirden guluyorum elde adam kalmadi, buradaki futbol profesorlerini de gorduk Alex Telles kazmaymis he elin elit takimlari da dunyada okadar solbek varken senin kazmani geldi istemeyi. Neyse bu taraftar boyle aptal kaldigi surece iyi oluyor simdi Ligue 2 den gelen adamla 40 mac oynarsiniz bakin nolacak.
Bize guzel ders veriyorlar, bi Sneijder ve Muslera kaldi onlara gelen ilk teklifte Hamza dengeleri korumak icin sat diyecek. Koy takimindan farkimiz kalmayacak..

hamzanın vizyonu böyle kaleye hemen oguz daglaroglunu alır bide niasse güray alır tamam Alsan Akhisarsaray olur bunlar nerden geldi başımıza yazklar olsun bunlara kaldık!

Luis'in bonservisinden 16 milyon almışlar

Bakalım Telles için ne verecekler

takim kuralim derken eksikleri tamamlayalim derken hepten dagiliyoruz.

Bizde 32+ yasinda 1 atimlik kursunu kalmis adamlari alalim diye Telles'in "3'e 5'e bakmadan" satilmasini isteyen zeki taraftarlar oldukca daha cok surunuruz, cok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kadir değil miydi?
Bu arada 80lerde 90larda iyi olsan ne yazardı.Zaten ağır-temposuz maçlar oynanırdı.

Her şey bu Avrupa Maçlarını yayınlamaları ve internet Yüzünden oldu. Adamlar Yugoslav Bulgar dolduruyordu takımlara koşa koşa gidiyorduk stada. Şimdi burun kıvırıyoruz. Maymun gözünü açtı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orta yapmayı bilmeyen adama 10 milyon € ya satarlarsa iyi iş yapmış olurlar. Tek sorun Carole güvenip yerine adam almayacak olmaları.

Tellesi begenmiyen futbol köru arkadaslarimiz Chelsea/PSG ne görmus diye halen soruyormudur kendi kendine ?

yada ben harbi malin onde gideniyim futboldan anlamiyorum sadece formami alip maclara bakacam mi diyor /?

Zaten Caroleyi bosuna almamislar, tellesi iyi bir teklifte satariz. Chelsea de en az 10-12 verir heralde. Bizi acayip rahatlair bu transfer

gelecek vadediyor diye 6 ya aldığın adamı 7-8 e verip

gelecek vadediyor diye başka adam alıp porto gibi olacağım diyosan gerizekalısındır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt