Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yönetimde harbi işi bilen adam gibi bir yönetici olsa Telles-Melo transferlerini net bir şekilde fırsata cevirir. Bonservislerinin yanın da 2-3 tane potansiyel gençleri çok rahat 2 yıllığına kiralar hemde bedavaya

TS'de kadrodışı kalan İshak'ı isteyecekleri açık

Kimse kusura bakmasın Muslera ve Wesley haricinde herkes gidebilir. Olmazsa olmazlar bu adamlardır.

Ne savunmada ne hücumda bi katkısını göremedik ki neyini arayacağız?İlerde gelişir top class sol bek olur diyosan o ayrı da geçen sene oynadığı topu Sabri oynasa direk kapı dışına konulmuştu
İnanılmaz abartıyorsunuz. Geldiğinden beri savunma yönü bayağı gelişti, Udinese maçında da net gözüktü. İlk geldiğinde gereksiz yere orta açıyordu onu da kesti ve orta açmayı da yavaş yavaş geliştirecektir.

Telles 1 yıl daha kalsa 20ye okuturduk. Ama bize o Paraları vermiyorlar en pahalı satışımız hala arda yanılmıyorsam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Telles gidince Güray gelecek ve bu ayrılık bitecek. Aşıklar kavuşacak yeniden Galatasaray çatısı altında.

Versinler istiyorlarsa çocuk kariyerini yapsın bu işler böyle

Telles i zaten 6.15 milyona almisiz, az paraya satmazlar umarim..

Neyse cok guzel oluyor bu taraftar akillanmadigi surece takimi dagitip gidecekler sonunda. Simdi Turk solbek geliyor bilin kim acaba? Yada Fatih Terim whatsapp den mesaj yollar benim Carlinhos u getir diye Milli Takima alir belki Turk yapabilirse.

O değilde Telles'te iki yıl sonra world class bek olabilecek potansiyel var derken " telles rezil bek" diyenler vardı. Inter,PSG, Chelsea anlamıyor topçudan,bi sen anlıyorsun.

Tellesi begenmiyen futbol köru arkadaslarimiz Chelsea/PSG ne görmus diye halen soruyormudur kendi kendine ?

yada ben harbi malin onde gideniyim futboldan anlamiyorum sadece formami alip maclara bakacam mi diyor /?

Cok iyimsersin, hic utanmazlar merak etme, aynen devam ederler cok bilmis yorumlarina.

Terim: Mou? Alo?
Mourinho: Efendim Fatih, ne var, nasilsin?
Terim: Hocam Galatasaray Maddi anlamda destek lazim, bu isi ancak sen cözersin, Galatasaray dan bir oyuncu al, mesala Telles.
Mourinho: Tellesi iyi taniyorum, abramowitschla konusacagim....
Terim: Tmm Kardo.

ben suna bakarım gidenler Bruma+telles+Melo Gelenler Bak JPK +BİLAL+Carole başarımıdır bu ??????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt