Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de telles 12 m euro filan ediyorsa satilmali hem tellesin kariyeri hem de bizim elimizi rahatlatacak bir para ayrica bundan sonra genc yildiz adaylarida bizi daha rahat tercih edebilir telles ornegini goz onune alarak insallah Çarçur edilmez ama remy +6m e de hayir demezdim

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yildiz ve kaliteli oyuncu arasindaki farki Sezer Ozmen kardes bi anlati versin. Yildiz oyuncu benim gozumde zaten genelde kaliteli oyuncudur, diger yandan kaliteli oyuncu illa buyuk bir yildiz olmayabilir ama kendini kanitlamisdir. Yani fark?

Stefano Okaka --> Anderlecht

Şüphesiz büyük transfer

Mitrovic'in yerini doldurur

Bizle kimlerin adı anılıyor ya basında? Bir dün Rodriguez söylendi işte.

Yildiz ve kaliteli oyuncu arasindaki farki Sezer Ozmen kardes bi anlati versin. Yildiz oyuncu benim gozumde zaten genelde kaliteli oyuncudur, diger yandan kaliteli oyuncu illa buyuk bir yildiz olmayabilir ama kendini kanitlamisdir. Yani fark?

kaliteli = gorev adami ( lampard/Mata ) benim gozumde yildiz degiller ama cok iyi futbolcular
yildiz = ibraaamovic , sneijder , drogba

lan elin beşiktaşı keltoşunun twitlerinin burda ne işi var?

Gremio'dan alırken Telles'i Psg-İnter ve Chalesea'nın elinden kapsaydık, Telles kötü diyenler ne diyecekti ?

Yahu top class takımların hepsi istedi Telles'i..

Adam da gözle görülür bir gelisme var son sezonda, hele hele sezonun sonlarina dogru. Bunu inkar etmemek lazim. Unutmamak lazim bu adam daha 22 yasinda. Carole'a güvenip Telles'i yollamak aptallik olur bence. Sol bekte tek bir adam ile koskoca sezona mi girecegiz?

Telles potansiyeli olan ve gelisime acik olan bir tip. Gece sezon Olcan bekte oynayinca anladi formanin öyle kolay kapilmayacagini ve bir yükselise girdi. Bunun icin bence Carole-Telles olarak kalmali orasi. Rekabet iyi geliyor Tellese. Sneijder ile de cok iyi anlasiyor. Ortalari berbat ama gelismeyecek birsey degil bu.

Yillardir sol bek bekliyoruz ve istiyoruz. Bari genc ve gelecek vaad eden birini almisken biraz sabir gösterelim ve bekleyelim.

Can kardes yapma Allah askina adamin kanadindan en az 10 gol yedik bu sezon. Tamam genç olabilir ama Carole'de genç. Ben Carole koca sezonu tek sol bek olarak geçirsin'de demiyorum. Ama böyle bir teklif varsa 14-15 milyona sat. Yerine tecrübeli sol bek al hem genç sol bekin olsun hemde tecrübeli sol bekin olsun üstünede cebine para gelsin.

telles ve melodan 13m euro gelirse bundan sonra transfer yapılır herhalde çöp almasak bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt