Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
digne gitmek istiyomuş herhold. niye kiralamasınlar.Digne'yi kiralamazlar bize ama Telles-Digne takası olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
digne gitmek istiyomuş herhold. niye kiralamasınlar.Digne'yi kiralamazlar bize ama Telles-Digne takası olabilir.
mal yaw ne yapacak tarihin en büyük loserındaDigne'yi Liverpool aliyor
digne gitmek istiyomuş herhold. niye kiralamasınlar.
Herkesin yerlere göklere sigdiramadi o Gökhan Töreye bir top bile göstermedi bu adam ilk Besiktas macinda. Töre o kadar bezdi ki Sabrinin kanatina gecti ikinci yarida.
Hani Telles'i gecemeyen kanat oyuncusu kalmamisti ya ligde o yüzden demistim.
Rodriguez’in eski maçlarını izleyen Hamza Hamzaoğlu, oyuncuya hayran kaldı ve “Bu fırsatı kaçırmayalım. Geleceğin yıldız adayı. Bu çocuk G.Saray’a büyük katkı sağlar, alalım” diyerek transfere onay verdi.
Arkadaş 3 tane adamı yönetemiyon sanki bana morinho olduda bu fırsatı kaçırmayalım diyor eee dangalak hamzam, konopu niye kaçırdın ayewi niye kaçırdınız yıldızın ağ babası bunlardı bu adam kinim bitimyecek nefretimsin len..
Rodriguez’in eski maçlarını izleyen Hamza Hamzaoğlu, oyuncuya hayran kaldı ve “Bu fırsatı kaçırmayalım. Geleceğin yıldız adayı. Bu çocuk G.Saray’a büyük katkı sağlar, alalım” diyerek transfere onay verdi.
Arkadaş 3 tane adamı yönetemiyon sanki bana morinho olduda bu fırsatı kaçırmayalım diyor eee dangalak hamzam, konopu niye kaçırdın ayewi niye kaçırdınız yıldızın ağ babası bunlardı bu adam kinim bitimyecek nefretimsin len..
ali naci küçük @nkucukk 26 sn.26 saniye önceMoosburg, Österreich
ali naci küçük @nkucukk 48 sn.48 saniye öncePörtschach am Wörther See, Österreichdoğruysa rezalet resmen !
ali naci küçük @nkucukk 8 sn.8 saniye önce
Inter'in Melo için bonservis ödeyemem demesi üzerine Pitbull’un İtalya hayallerini suya düşürmemek adına devreye menajeri girdi
0 retweet0 favoriYanıtla
Retweetle
Favorilere ekle
Daha fazla
ali naci küçük @nkucukk 26 sn.26 saniye önceMoosburg, Österreich
Kısaca Sarı kırmızılı kulüp Pitbull için takası Inter ile değil Melo’nun menajeri ile yaptı.
2 retweetYanıtla
Retweetle2
Favorilere ekle1
Daha fazla
ali naci küçük @nkucukk 48 sn.48 saniye öncePörtschach am Wörther See, Österreich
ÖNEMLİ BİLGİGalatasaray'ın yeni transferi Jose Rodriquez'i,Melo'nun bonservisine karşılık Pitbull'un menajeri sarı kırmızılı takıma getirdi
3 retweet3 favoriYanıtla
Retweetle3
Favorilere ekle3
Daha fazla
Şu yazdığını forumda çok gördüm. Yok böyle bir şey. İlla övdüreceksiniz kuş oyuncularını. O maçta Beşiktaş'ın yakaladığı en net pozisyona bak. Töre sıfıra indi Telles yine ezildi. Oğuzhan bomboş pozisyonda dışarı attı. O maçta Töre'nin performansının Telles ile uzaktan yakından alakası yok.