Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mourinho eğer Tellesi istiyorsa buradakilerin göremediği pozitif bir şey görmüştür. Telles iyi oyuncu fakat yanlış ülkede oynuyor şuan.

Rodriguez’in eski maçlarını izleyen Hamza Hamzaoğlu, oyuncuya hayran kaldı ve “Bu fırsatı kaçırmayalım. Geleceğin yıldız adayı. Bu çocuk G.Saray’a büyük katkı sağlar, alalım” diyerek transfere onay verdi.

Arkadaş 3 tane adamı yönetemiyon sanki bana morinho olduda bu fırsatı kaçırmayalım diyor eee hamzam, konopu niye kaçırdın ayewi niye kaçırdınız yıldızın ağ babası bunlardı bu adam kinim bitimyecek nefretimsin len..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkesin yerlere göklere sigdiramadi o Gökhan Töreye bir top bile göstermedi bu adam ilk Besiktas macinda. Töre o kadar bezdi ki Sabrinin kanatina gecti ikinci yarida.

Hani Telles'i gecemeyen kanat oyuncusu kalmamisti ya ligde o yüzden demistim.

Şu yazdığını forumda çok gördüm. Yok böyle bir şey. İlla övdüreceksiniz kuş oyuncularını. O maçta Beşiktaş'ın yakaladığı en net pozisyona bak. Töre sıfıra indi Telles yine ezildi. Oğuzhan bomboş pozisyonda dışarı attı. O maçta Töre'nin performansının Telles ile uzaktan yakından alakası yok.

Rodriguez’in eski maçlarını izleyen Hamza Hamzaoğlu, oyuncuya hayran kaldı ve “Bu fırsatı kaçırmayalım. Geleceğin yıldız adayı. Bu çocuk G.Saray’a büyük katkı sağlar, alalım” diyerek transfere onay verdi.

Arkadaş 3 tane adamı yönetemiyon sanki bana morinho olduda bu fırsatı kaçırmayalım diyor eee dangalak hamzam, konopu niye kaçırdın ayewi niye kaçırdınız yıldızın ağ babası bunlardı bu adam kinim bitimyecek nefretimsin len..

Adamın kafa vizyon konuşmalar transferler her şeyi akhisar hocası seviyesinde herif hala galatasarayın hocası olduğunun farkında değil okadar çapsız bi adamki akhisar seviyesine göre iyi olan topçuların bize küçük geleceğinin farkında değil. Jose bilal jpk akhisar için iyi transferler olabilir ama galatasaray için değil

Telles'de Brumada yıldız adayı ama bizde oynamayı devam ederlerse birşey olmaz çünkü biz geliştiremiyoruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş 3 tane adamı yönetemiyon sanki bana morinho olduda bu fırsatı kaçırmayalım diyor eee dangalak hamzam, konopu niye kaçırdın ayewi niye kaçırdınız yıldızın ağ babası bunlardı bu adam kinim bitimyecek nefretimsin len..

Geleceğin yıldız adayı gibi bir cümle çok fazla iddialı olur oyuncu için. Fakat diyelim ki öyle bir söylem var. TR'e geldiği an geleceğin çöpü olur. Biz kendi alt yapımızdan genç oyuncu geliştirip çıkaramayan bir ülkeyiz. Real alt yapısı almış birisini getirip burada eğitecek, geliştirecek ve satacağız Öyle mi ? :)

Peki Realden aldıklarının daha fazlasını geçtim, aynılarını verebilecek bir oluşumun var mı? Yok. Teknik direktörlerinde Şenol Güneş hariç bu işi bilen biri var mı? Yok. Peki nasıl gelişecek? OYNATARAK! Genç oyuncuyu oynatarak geliştiremezsiniz. Antrenmanlarda gelişmesine yardımcı olur, oynatarak antrenmanlarda verdiklerinizi sahaya yansıtmasını istersiniz. Örnek verirsek, Brumayı alıp Wesleyle aynı antrenmana tabii tutmak sonra da gelişmedi demek saçma oluyor biraz. Gelişse mucize olurdu

doğruysa rezalet resmen !

ali naci küçük ‏@nkucukk
ÖNEMLİ BİLGİ Galatasaray'ın yeni transferi Jose Rodriquez'i,Melo'nun bonservisine karşılık Pitbull'un menajeri sarı kırmızılı takıma getirdi

ali naci küçük ‏@nkucukk
Kısaca Sarı kırmızılı kulüp Pitbull için takası Inter ile değil Melo’nun menajeri ile yaptı.

ali naci küçük ‏@nkucukk
Inter'in Melo için bonservis ödeyemem demesi üzerine Pitbull’un İtalya hayallerini suya düşürmemek adına devreye menajeri girdi

aha bunun icin mi transfer ettik oyuncuyu

Bruma ve Telles'i de kesinlikle bir tutmuyorum. Bruma o talihsiz sakatlığı yaşamasaydı kabız İtalyan'lara rağmen başarılı olurdu. Geldiği halde bile kalsa takımın en iyilerinden biri olurdu. Adam sahaya çıktığı gibi sağdan soldan akmaya başlamıştı. Eksikleri tabi ki vardı.

Telles hiçbir özelliği ve potansiyeli olmayan kötü bir oyuncu.

ali naci küçük ‏@nkucukk
Melo'nun menajeri Galatasaray'a Jose Rodriquez'i önerdi. Hamza hoca onay verdi ve Real Madrid ile tüm görüşmeyi Melo'nun menajeri yaptı

ahahahaha saka gibi yahu

Puhahaha melo bedavaya gidiyor. Sunlarin yaptığı dalavereye bak. Interden alınacak imza parası cart curt kimin cebine girecek acaba.

doğruysa rezalet resmen !

Bunları akşam üzeri Bülent Timurlenk açıkladı zaten Asporda ağabey. Bu mallar da oradan alıntılıyorlar işte.

Şu yazdığını forumda çok gördüm. Yok böyle bir şey. İlla övdüreceksiniz kuş oyuncularını. O maçta Beşiktaş'ın yakaladığı en net pozisyona bak. Töre sıfıra indi Telles yine ezildi. Oğuzhan bomboş pozisyonda dışarı attı. O maçta Töre'nin performansının Telles ile uzaktan yakından alakası yok.

ahahaha

Telles'in bizdeki en iyi maci olabilir. Macin en cok top calan oyuncusuydu galiba. Tore'ye karsi 1 pozisyonda basarisiz olmustur o da soyledigin.

jose rodriguez nedir aga ya dalga mi geciyo bu adamlar bizle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt