Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jose rodriguez çok küfür yiyecek sırf melo gitti diye adamın bizdeki kariyeri başlamadan bitti.

Bu muhabirler de resmen gıcıklığına yapıyor bunları ..

Iyi kaziklamislar bizi.

Yine bos boy duygusal davranmisiz. Melo gitmek istemesine ragmen bonservis ödeyeceksin iste. O kadar istiyorsa sinyor Melo yu verirsin iste 3 milyonu.

Bizde seviniyoruz 3M girecek kasaya diye hahahahahahhahah

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Arkadas delircem niye hep kazigi yiyen biz oluyoruz niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bunlar Galatasarayı felan yönetemez akılı olun tamam zaten ocakta ne başkan kalır ne hamza da , o zamana kadar Galatasaray'da kalmaz bu işin başında el atmak gerek.Yoksa halimiz gerçekten işler acısı.

jose nin bonservisi 3 milyon Euro imiş...meloya karşılık ,inanılmaz işler dönüyor,Galatasaray resmen batırılıyor,jardelin satılması sonrası çöpe atılan paranın haddi hesabı yok ,taraftar ayağa kalk takımın iflas etmek üzere..

Tamam yanlış yapıyorlar da Kono ve Ayew sebebiyle Hamza'yı ya da yönetimi eleştirmek saçmalık.

Adamın kontratı var neymıs gıtmek ıstıyormus ben boyle enayılık gormedım defolup gıdın seref yoksunları

Ne olduğu belirsiz adama 3 milyon mu verdik şimdi?Çok net kazık

fener elensin kasaya 5 milyon hesapları yap,melonun satışında 3 milyon Euro kazığı ye... vay anam vay Galatasaray iflasa gidiyor..

Ali Naci'nin haberi paylaşcaktım ki yorumlara göre herkes okumuş. Rezilliğimiz dünya çapında artık bu mantıkla transfer mi yapılır ya ? Tek hatasında harcayacaklar o çocuğu da.

He bi de joseyi scout transferi sanıyorduk. Meğer menajer gecirmesiymis :D

ahahaha

Telles'in bizdeki en iyi maci olabilir. Macin en cok top calan oyuncusuydu galiba. Tore'ye karsi 1 pozisyonda basarisiz olmustur o da soyledigin.

10 kişi kalan Beşiktaş'tan 30 dakika boyunca baskı yediğimiz maç mı ? Sezonun geneli gibi berbat oynadığımız maçlardan biridir. Telles'te hiçbir şey yapmamıştır. Töre üzerine gelince en fazla geri çekilir ve diğer oyuncuların devreye girmesini bekler. Telles'in Töre'nin oyununa karşı hiçbir etkisi olamaz. Hamle gücü yok, pozisyon alması yok. Hücum zaten hiç yok. Bomboş bir adam.

taraftar,salak yerine konuluyorsun.... taraftar elinden avucundan arttırdığı 3 kuruş parayı çalıp çırpıyorlar ... taraftar aklını başına al...

Beleşe aldık diye deviniyodum ben de.Gene kazığı yemişiz haberimiz yokmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt