Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.322
- 0
- 1.361
Allahım şu transfer dönemi bir an önce bitsede yeni gelecek teknik direktöre enkaz kalmasa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Hamza sezon açılışını görmemeli. Jose-Melo olayı doğru ise toptan istifa ettirilecek. Kimse Galatasaray'ı küçük düşüremez. Çapsız, iş bilmez, vizyonsuz herifler.
Carol tellesi fazla araticagini düsünmüyorum
Sneijder için juve'den 5-7,5m euro arası teklif bekliyorum.
ben hep dedim renktaş ama bu yönetimin ve hocanın sonu hic iyi degil cok fena kovulucaklar hepsi toptanAmrabat gitti
Bruma gitti
Melo gitti
Telles gidiyor
Sırada kim var
Güçlendirmiyosunuz bari koruyun lan takımı
juve'nin b takımından leş bir oyuncu seç beğen al.Sneijderin menajeri Guido Albersin elindeki çöp futbolcular listesini nerden bulabiliriz
Kimler gelebilir bakalım bi
ya bu dolmuscu nerden geldi basımıza nasıl gönderebiliriz bu bakkal kılıklıyı ?Draxler-juve işi yatmış Snejder de giderse izleyin o zaman tantanayı
Öyle de burda konuşmakla bir yere varamayız.Konuşur konuşur sinirlenir dururuz.İcraata geçmek gerekli twitter olur mail kampanyası olur.Bir şekilde bir işin ucundan tutmamız gerekli.Burda bu durumu tartışmak kimseye bir fayda sağlamıyor.Aksine bol bol şehit veriyoruz forumda![]()
bebişlerim üzülmeyin,herşey yoluna girecek![]()
Kıvılcım burası gibi forumlar ve sosyal medyadan yanacak. Herkes haberleri bizim kadar detaylı takip etmiyor. Geniş kitlelere yayılması daha uzun sürer. Ne kadar erken yayabilirsek başarılı oluruz. Taraftar toz pembe havadan ne kadar hızlı çıkarsa bizim yararımıza olur.
Ergün penbe Hakan ünsal bu iki ismin üstüne Daha sol bek gelmedi Malsf..
Şimdi hocanın 2 ay önceki konuşmalarına bakalım. Ne demişti.
« 3 tane nokta atışı, 1-2 tane sonradan gircek, 1-2 tane de genç demişti
* Nokta atışları : Podolski , Sağ bek ? , Sağ açık? ,
* Sonradan girecek : Jpk ,Bilal
* Genç : Carole , Jose R.
Şu ana kadar adam harbi dediği gibi yapıyor hea2 tane 11 oyuncusu gelirse şaşırmayın
Yahu adam forvet arkasıydı ne beki sola yakın oynuyordu bir nevi Sneijder pozisyonu zaten o yıllarda solbek Yusuf oynuyordu ortada Muhammed vardı lütfen ama
Sony Xperia