Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaktar feneve şakır şakır koycak ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gokhan Inler, Mario Gomez'e burun kıvırdık, bjk alıyor, bizede çiko jose ve 3'ün 1'i kalıyor... Gelde çıldırma...

PL'de orta sıra takımı bile 15M verebiliyor. Luke Shaw sadece 1 sene parladı ve ManU tam 30M verdi. Porto'da olsa en az 25'den açarlar.
Verdigin ornek dogru degil renkdas, o oyuncu Ingiliz + Ingiltere de oynuyor, senin oyuncun Brezilyali ama onu gectim Turkiye de oynuyor. Kabul edelim bu transfer parasi ulkeden ulkeye degisiyor kimse buradaki oyunculara 15 milyon euro dan fazla para vermez, isterse ligin en iyi oyuncun olsun.

Porto bu isin markasi olmus orada artik bu is sistematik isliyor.

Atalanta-Beşiktaş maçı iptal edilmiş sebebi de Atalanta'nın güvenlik endişesiymiş, Türk taraftarlarının maçlarda çıkardıkları olaylardan endişeliymişler :D

Telles'e 10 veriyorlarsa ikinci kez düşünmemek lazım. Satıp Nagatomo'yu 1 yıllık kiralayabiliriz. Hem üst düzey lig, hem de ŞL tecrübesi var. Geçen sezon sakatlıklardan oynamadı fazla, ama ondan önceki sezon canavar gibiydi.

https://www.youtube.com/watch?v=JOW57iTNZTw

Rasim Ozan kafa 1 milyon ama şuan bizi başkanımızdan , yöneticilerimizden , futbolcularımızdan daha iyi koruyor. Keşke aklı başında spor yorumcularımızda bizi en kötü şunun yarısı kadar pohpohlasa , herkes gömme derdinde

valla 30+ böyle oyuncuları alacaklarına ben carole joseye kaduya razıyım...

O zaman niye "" ontiverhoo hayrhoviçh, telles, oğuzhan, koray, sercan " diye ağlıyor millet hacı? Bunlar yaşlı mı? Benim bildiğim hayroviç alınacak diye millet ayakta titreyip, gondikşeniyprdu. ee ne oldu? Burada o işler yürümez, bizim ihtiyacımız 28-30 yaş aradı futbolcu.

film izleyin la,zaman geçer.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gökhan İnler , Flamini gibi bi isim alacağımıza aynı paraların üstüne(3M) Umut , Yekta koyup Ozan Tufan'ı tercih ederim

Gorunen o ki seneye yonetim td ve takim yenilenecek. Yine bir suru para harcanacak .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dış mihraklar fenerle uğraşıp, ele geçirmeye çalışıyor.

Dün Beyaz Tv de Ertem ne dedi biliyormusun. "Aman haa dikkatli olun, terör örgütleri Fenerbahcenin ceza almasi icin yarin birseyler yapabilir".

Hee evet terör örgütlerinin de en büyük derdi Fenerin UEFA'dan ceza almasi.

Dün Beyaz Tv de Ertem ne dedi biliyormusun. "Aman haa dikkatli olun, terör örgütleri Fenerbahcenin ceza almasi icin yarin birseyler yapabilir".

Hee evet terör örgütlerinin de en büyük derdi Fenerin UEFA'dan ceza almasi.
:asd22: Bu Ertem de neremle sallasam acaba diye milleti mal yerine koyuyor.

adrian biraz maldir ama umut ve buraktan daha iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt