Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSTV'yi actim bari eski avrupa maclarini izliim diye Antep maci var :S ...Iyice lig takimi oluoz artik kulupce

özgür sancar diyorsa vardır bişeyler ama kolay kolay olmaz

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 14 sn.15 saniye önce
Özgür Sancar: Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Zlatan Ibrahimovic konusunda girişimde bulunmuş, şartları konuşuluyor.
bana inanın zlatan gelicek buralar bayram yerine dönecek ama robben imkansız :D

Çok kolay gaza gelen taraftarlarız , birazda sürekli başarı istediğimiz için

Fabiano
Ba
Kjaer
Şener

Bu adamların aldığı şu 4 adamdan hangisi geçen seneki fener dörtlüsüne daha da kalite katabilir? Hepsi rotasyon. Kjaer ve Ba 'da Egemenin verdiği katkıyı veremez

Çok kolay gaza gelen taraftarlarız , birazda sürekli başarı istediğimiz için

Fabiano
Ba
Kjaer
Şener

Bu adamların aldığı şu 4 adamdan hangisi geçen seneki fener dörtlüsüne daha da kalite katabilir? Hepsi rotasyon. Kjaer ve Ba 'da Egemenin verdiği katkıyı veremez
RVP nani diego sow fernandao ? ön tarafları baya iyi ama

CLAGBV-WgAACCqF.png

Filipe Luis tekrar Atletico'da.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic
Özgür Sancar: Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Zlatan Ibrahimovic konusunda girişimde bulunmuş, şartları konuşuluyor.

Böyle imkansiz isleri birakip düzgün oyuncular alsinlar.
Sen ne diyon birader
zlatan direkt şampiyonluk demek. O adamın gelme ihtimali %1 ise bile zorlanmalı. Bir daha bu gözler dünyanın en iyi 3 futbolcusundan birini bu forma altında görmeyebilir.

Sen ne diyon birader
zlatan direkt şampiyonluk demek. O adamın gelme ihtimali %1 ise bile zorlanmalı. Bir daha bu gözler dünyanın en iyi 3 futbolcusundan birini bu forma altında görmeyebilir.
en iyi 3 mü .. zlatan kıyas edilmez zlatan bir numaradır ..

tellesi satılmasını isterimde bu çapsızlar yine jem gibilerine harcar parayı diye korkuyorum

daha sneijderin sözleşmesini uzatamayan sağ beksiz stopersiz sağ kanatsız takıma takviye yapmayan yedek kaleci almayan ibrayı alacak !!
kgjav7.gif

Chelsea are reportedly in talks with Galatasaray about left-back Alex Telles. ( mirror )

mirror yazdıgına göre telles kaldı demektir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt