Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea nin solbek icin dusundugu adam Telles degil Abdul Baba dir oncelik, ama Augsburg € 15 milyon dan asaga satmayiz demis o yuzden alternatif olarak Telles i istiyorlar bizden.

Haberlere gore € 10 milyon dan fazla vermek istemiyorlar solbek e o yuzden bu paraya aliriz diyorlar. Bizimkiler uyaniksa Augsburg gibi € 14-15 milyon isterler.

Yalniz Baba süper bir topcu gercekten. Bir ara 30 Milyon€ gibi rakamlar havada ucusuyordu ne zaman 15'e kadar indi bunlar.

yabancı sınırlamasını yanlıs algıladı sanırım bu vizyonsuzlar takımda yabancı sayısı cok azaldı :)

al ozanıda al. takımı 11 ortasahadan oluşturacak derdi o anlaşıldı. be adam sağ bek stoper sağaçık forvet yok hala takımdaa

sağ kanada nakoulma alalım bari :(

Yalniz Baba süper bir topcu gercekten. Bir ara 30 Milyon€ gibi rakamlar havada ucusuyordu ne zaman 15'e kadar indi bunlar.
Az once Sky ve diger Ingiliz kaynakli haberlere bi goz attim, £ 15 milyon olmali Euro degilmis, yani € 20-21 milyon euro nakit verirse alirlar demis Augsburg temsilcisi diyorlar. Chelsea de fazla buluyormus bu parayi.. Chelsea de £ 10 milyon dan fazla butce ayirmak istemiyor solbek mevkisi icin. (EURO / POUND i karistirdik :D )

hadi ozanı al da podolski gibi pazarlık et 2 ye 3 e al ozaman tamam :) serdara da 2 ancak verilmeli diğerlerinde ettikleri pazarlığı bunlarda etmezlerse hiç almasınlar sanki yabancı sınırı var ülkede :)

Futbol takimlari zlatanli ve zlatansiz olarak ikiye ayrilir. Gerisi hikaye

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maksat para ülkeden disari cikmasin. Ülkemiz kazansin, piyasada kalsin.

Hey Allahim bir Ozan eksikti zaten. Yaninda Serdar'i da aldilar mi tam olur.

Iyi oyuncu Ozan gercekten, lafim yok, ama Türk olunca nedense ekonomi sikinti olmuyor Hamza hoca icin. Hayret.

O paraya piyasada cok kaliteli orta saha oyunculari bulunur, ama biz Milli takima oyuncu yetistirecegiz ya.

Genclesmeye de karsi degilim, belli bir kaliteleri varsa tabi. Ama bu zihniyet benim kafami bozuyor iste.

Mahmut Alpaslan: 'Galatasaray, Ibrahimovic'i istiyor'

Galatasaray'ın eski scout şefi Mahmut Alpaslan sarı kırmızılı takımın Ibrahimovic için çalıştığını söyledi.

[TABLE="width: 270"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

FutbolArena -
Transfer çalışmalarını sürdürenGalatasaray'da eski scout şefi Mahmut Alpaslangündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Jose Rodriguez transferiyle ilgili Radyospor'a konuşan Mahmut Alpaslan, "Jose Rodriguez'in izlenerek alındığını düşünmüyorum. Melo'nun menajeri önermiş. Biraz soru işareti gibi geliyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın sponsor bulması halinde Ibrahimovic'i getirebileceğini ifade eden Alpaslan, "Zlatan Ibrahimovic için sponsorlar devreye girerse neden gelmesin. Galatasaray'ın ilgilendiği yönünde bilgiler geliyor" dedi.

Hamza ne diyor hala 11i ortasaha oyuncularından mı kuracak bu kaçıncı ortasaha
birde jpk hayal kırıklığı uğratmış
ulan eli şeyinde tv başında maç izleyen futbolla azıcık ilgisi olan adamlar bile çöp dedi gitti aldırdı.

eğer forvet almayacaksak sercanı yollamayalım. her türlü umuttan iyi oynar

2 ay önceki halimize bak şimdi düşündüğümü şeye bak yazık ya. niyasa duacı edecek bunlar bizi diyordu o zaman buradan biri kimse tebrik ederim

Yekta
Dzemali
Umut gundogan
Kaan baysal
Gibi adamlari yollasinlar

Ozanı alsinlar ama selcukla degil joseyle oynatcaklarsa kabul ederim ben bu kadr adaki alip selcugu 11 de gorceksem kalsin iatemez

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi oyuncu Ozan gercekten, lafim yok, ama Türk olunca nedense ekonomi sikinti olmuyor Hamza hoca icin. Hayret.

O paraya piyasada cok kaliteli orta saha oyunculari bulunur, ama biz Milli takima oyuncu yetistirecegiz ya.

Genclesmeye de karsi degilim, belli bir kaliteleri varsa tabi. Ama bu zihniyet benim kafami bozuyor iste.

Aynen öyle. Ayrica Ozan alinacaksa ancak Selcukun yeri icin düsünülüyorsa mantikli olabilir aksi taktirde Selcuk-Ozan ikilisi düsünülüyorsa cok yanlis olur.

Adamlar yerli fetisti gercekten, bunu yeniden ve yine kanitliyorlar bize. Genclesmeye gidersin tabi, normal yani mecbursun bir süreden sonra. Bu takimin iskeleti 4 senedir oynuyor zaten ve cogu yetersiz.

Ama sen transfer gerek yerlere transfer yapmayip böyle adamlarin pesinden kosarsan ben bu iste ya artniyet ararim ya da beceriksizlik. Adam daha kendi takiminin eksiklerini göremiyor ya da daha kötüsü görmek istemiyor.

Allah sonumuzu hayir etsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt