Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gozlerim lawal'i bekliyor neredesin karam gozlerim yollarda kop gel uzaklardan uzaklardan

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yekta
Dzemali
Umut gundogan
Kaan baysal
Gibi adamlari yollasinlar

Ozanı alsinlar ama selcukla degil joseyle oynatcaklarsa kabul ederim ben bu kadr adaki alip selcugu 11 de gorceksem kalsin iatemez

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaan jemden daha potansiyelli bir cocuk

çift kale maçı kazanan kadro :)
yav zaten siz olmadan takımın gerisi siiirt köy hizmetleri ayarında oluyor bir de sevinmeyin ayıptır :)
hamza denge diye kendini yırtıyor ama takım kurarken bile dengesiz davranmış. böyle oyuncu gelişimi de eksik olur.

al ozanıda al. takımı 11 ortasahadan oluşturacak derdi o anlaşıldı. be adam sağ bek stoper sağaçık forvet yok hala takımdaa

1303489_Galatasaray_SK.jpg

Bunlar nezaman oyuncunun satildigi parayi iyi kullanmislar ki. Telles satilsa o para cope gidecek, bosuna satilmasin ozaman.

Aynen öyle. Ayrica Ozan alinacaksa ancak Selcukun yeri icin düsünülüyorsa mantikli olabilir aksi taktirde Selcuk-Ozan ikilisi düsünülüyorsa cok yanlis olur.

Adamlar yerli fetisti gercekten, bunu yeniden ve yine kanitliyorlar bize. Genclesmeye gidersin tabi, normal yani mecbursun bir süreden sonra. Bu takimin iskeleti 4 senedir oynuyor zaten ve cogu yetersiz.

Ama sen transfer gerek yerlere transfer yapmayip böyle adamlarin pesinden kosarsan ben bu iste ya artniyet ararim ya da beceriksizlik. Adam daha kendi takiminin eksiklerini göremiyor ya da daha kötüsü görmek istemiyor.

Allah sonumuzu hayir etsin...

Simdi ben Galatasaray´in bazi ana düsüncelerine katiliyorum. Iste takim ahengi, moral, arkadaslik, takim olma duygusu vs. bunlar basari icin önemli seyler.

Tamam da, belli seviyelerde bu takim olma duygusunun hicbir önemi kalmaz, cünkü capin yetmez. Yine 4 yiyip dönersin. Bazi gercekler var.

Biz hicbirzaman Real Madrid gibi transferler beklemedik, ucuk transferler istemedik. Biz sadece eksik bölgelere nokta atisi istedik.

Bu Ibrahimovic olmasi gerekmiyor zaten, Kalinic de olurdu. Alacagi maasla o meshur dengeyi de bozmamis olurduk.

Adam kosuyor, savasiyor, uzaktan vuruyor, kafa vuruyor, rövasata atiyor, Mandzukic gibi adam bence.

O meshur Atletico, Dortmund tarzi, büyük yildizi olmayan ama savasan kompakt bir takim yolunda ilerlerdik. Ama o da pahaliymis herzamanki gibi.

CL´de beklerin ve kanatlarin vizir vizir akacak, yoksa basarili olamazsin. Bizim hem sag bek hemde sag kanatta eksigimiz var. Ama transfer düsünmüyormus beyefendi.

çift kale maçı kazanan kadro :)
yav zaten siz olmadan takımın gerisi siiirt köy hizmetleri ayarında oluyor bir de sevinmeyin ayıptır :)
hamza denge diye kendini yırtıyor ama takım kurarken bile dengesiz davranmış. böyle oyuncu gelişimi de eksik olur.
lukas varsa karşı takıma sıkıntı büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt