Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah iş yerindeki ispanyola sordum tırt dedi ama heriflerin durumu ortada, standartlar messi, neymar, ronaldo, iniesta olunca beğenmemiş olabilir.

Adrian´i filan veto ediyor, bunu izlemis begenmis, valla affetmem. Mecbur iyi cikcacak, hic karismam.

Mesela Carole beni heyecanlandiran bir stile sahip. Hic de fena cikmadi bence (tabi daha erken). Umarim bu da iyi cikar.

Ön libero oynatılırsa çok küfür yer.

Hamza'nın bir bok bilmediğini buradan anlayabiliriz. Melo gider yerine bu çocuk alınırsa, Hamit Selçuk veya Bilal selçuk orta sahası kuracaktır. Bu da defolup gitme sürecini epeyi bir hızlandırır çünkü bu oyuncular çoğu lig maçında orta sahayı verirler

Bence tutabilir yani sonucta insallah bedava dir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ön libero oynatılırsa çok küfür yer.

Hamza'nın bir bok bilmediğini buradan anlayabiliriz. Melo gider yerine bu çocuk alınırsa, Hamit Selçuk veya Bilal selçuk orta sahası kuracaktır. Bu da defolup gitme sürecini epeyi bir hızlandırır çünkü bu oyuncular çoğu lig maçında orta sahayı verirler
adamın ilk amacı meloyu göndermekti nedir olay melo gitmek istiyor denildi.olayın kulbu bulundu.şimdi ikinci dava bilal i oraya monte etmek. aynı mario gomezin burağı kesmesinden korktuğu gibi bu adam fena dövülmeli ya da istifa etmeli yoksa büyük bir bela başımızda

bugün büyük ihtimal fb ile dalga gecmek icin malzemiz olacak ama biz sl maclarinda hamza sagolsun cok daha büyük malzemeler verecegiz bunlara

adamın ilk amacı meloyu göndermekti nedir olay melo gitmek istiyor denildi.olayın kulbu bulundu.şimdi ikinci dava bilal i oraya monte etmek. aynı mario gomezin burağı kesmesinden korktuğu gibi bu adam fena dövülmeli ya da istifa etmeli yoksa büyük bir bela başımızda

uA hala destek veriyormuş diyorlar.

Dün Bülent Timurlenk Asporda İbrahimoviçle bu yönetimin en ufak bir teması olmadığını içeriden öğrendim dedi.

Sponsor bulunursa ibra gelebilir ne demek? garip bi sekilde kimse turk takimlarina sponsor olmuyor gecen sene samsunglar fly emiratesler konusulurken kofteci ramiz olacak

gomez transferinde 9 milyonluk bir komisyon kaldirmayi düsünen yönetim ibrayi getirecek ha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt