Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Poldi iyi gene şimdi Yasin i sağa aldı Hakan balta belliki stoper olacak tüm sezon

Ben rodrigezden umutluyum elimizdeki orta sahalarin hepsinden iyi oldugu bir gercek melove sneijder hariç

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahaya bak adamlar o kadar rahat geciyolarki adamlar biraz becerikli olsa 2 0 di mac su anda

maçı izlediğim linkteki spiker brazilian left back dedikten sonra chelsea dedi gerisini anlamadım :)

hamit le felan bu işler olmaz orta sahamız cok kötü sabri den zaten katkı beklememek lazım!

15 dakikada 4 sut eray kurtardi bizim 0 kaleye bulan sutumuz var :) ve tam kadroyuz hamza hoca yonetim gormez ama bu takimin halini

hamit ve selcukun milati dolmus artik, adil bir hoca olsa yeni gelecek Jose bile oynatir bunlarin yerine, birde yanina cok kosan bir eleman daha ozaman bukadar berbat bir orta saha olmaz.

Kacinci dakika maçta renktaslar yetisemedim yoldayim

Akhisar gibi oyunu sahamızda kabul ediyoruz kontra atak oynuyoruz Selçuk geri kaçıp rakibi çekiyor üstümüze yazık nice kim ya

hamit ve selcukun milati dolmus artik, adil bir hoca olsa yeni gelecek Jose bile oynatir bunlarin yerine, birde yanina cok kosan bir eleman daha ozaman bukadar berbat bir orta saha olmaz.

Ozan jose ikilsiini kursak super olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt