Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz Behich olayı lütfen şaka olsun 5 gol attı diye bu kadar vasat bir elemanı alırsak Tarığa edilen küfürlerin aynısını ederiz belkide daha fazlasını

s-743039589649259318fda0b82831c4548ca85fb9.webp

Evra gelsin, Fatih hoca adam eder. Fransız olduğu için yabancılık çekmez. Aynı dili konuşan oyuncular mevcut.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En kötü ihtimaller dahilinde yolla Donk ve Latoyu fesihlerini verip Carole-Mirallas ikilisini ekle,de Jongada lisans misans çıkarma tamamdır.

Gülmek ve gülümsemek arasındaki farkı bilmiyor olmanız gergin ve hırçın karakter yapınızın forumdaki yansıması mıdır sizce Sn. Sevim?

Bu postu ben atmış olsaydım tarafınızdan "kafa açma Sevim" cevabı gelirdi. Ama ben öyle yapmayacağım ve cevap vereceğim. Neden? Çünkü ben böyle şeylere sinirlenmeyen güleryüzlü biriyim

Gülümsemek ve gülmek arasındaki farkı elbette biliyorum. Bilmediğimi nereden çıkardınız Sevgili Tanrıverdi?

Bu postu ben atmış olsaydım tarafınızdan "kafa açma Sevim" cevabı gelirdi. Ama ben öyle yapmayacağım ve cevap vereceğim. Neden? Çünkü ben böyle şeylere sinirlenmeyen güleryüzlü biriyim

Gülümsemek ve gülmek arasındaki farkı elbette biliyorum. Bilmediğimi nereden çıkardınız Sevgili Tanrıverdi?
Kafa açmayalım lütfen M. Bey.

Teknik Direktör Fatih Terim, Amerika'ya gitmeden önce yönetime sunduğu raporda yabancı kontenjanının boşaltılmasını istedi.Kadrosundaki 14 yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray'da, Teknik Direktör Fatih Terim yabancı sınırı nedeniyle Cedric Carrasso ile yolları ayrılmasını istedi. Ara transfer döneminde Galatasaray yönetimi, Terim'in isteği üzerine hiç vakit kaybetmeden Carrasso ile görüşüp sözleşmesini feshedecek.

yok aga evra kaliteli olsa bile zamanı gecti.mayısta 37 olacak bi evrayı istemiyorum.alternatif olarak kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt