Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evra 6 aylık diğerlerinden kötü oynamaz gelsin kara oğlan tabi ki ücreti uçuk olmayacaksa

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bonservisi elinde olan futbolcular; Lassana Diarra Patrice Evra Sílvio Akpa Akpro Bacary Sagna Belkalem Evgen Seleznev Mathieu Flamini David N'Gog (ES)

akpa akpro gelsin

akpa akpro nedir yahu , biçer döver markası gibi ..

Akpa Akpro 'mu kaldı reisler yapmayın at olsa vururlardı şimdiye kadar ...

Asamoah eğer Ocak ayında kulübünden kopamıyorsa bırakın sezon sonu hayallerini falan oyalıyor demektir gelecek adam uzun süreli olmalı 6 aylığına oyuncu alınmaz

Rica ediyorum surada abidik gubidik futbolcular önermeyin.

Hali hazirda sözlesmesi bulunan Carrasso, Denayer, Cavanda, Carole, Latovlevici, de Jong ve Donk gibi gereksiz herifler var zaten kadromuzda.

Bunlarin hepsini gönderirsek 4 yabanci alabiliriz zira 10 tane saglam yabancimiz zaten mevcut.

Rica ediyorum surada abidik gubidik futbolcular önermeyin.

Hali hazirda sözlesmesi bulunan Carrasso, Denayer, Cavanda, Carole, Latovlevici, de Jong ve Donk gibi gereksiz herifler var zaten kadromuzda.

Bunlarin hepsini gönderirsek 4 yabanci alabiliriz zira 10 tane saglam yabancimiz zaten mevcut.

Miguel Layun (PORTO) sol beke çözüm olur.

reys bi evra yorumu alalim..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bilmiyorum reis UCL 'de 100'ü aşkın EPL'de 300 'e yakın maça çıkmış bir adamı ne kadar kötü diyebilirim ki ?

Ama adam Juve 'den ayrıldığından beri bildiğin 0 yav. Hani tamam Pepe'de genç yaşta gelmedi buraya ama geldiği sezon üst düzeyde oynarak geldi. Evra 'nın ne yapacağı tamamen kapalı kutu

Valla bilmiyorum reis UCL 'de 100'ü aşkın EPL'de 300 'e yakın maça çıkmış bir adamı ne kadar kötü diyebilirim ki ?

Ama adam Juve 'den ayrıldığından beri bildiğin 0 yav. Hani tamam Pepe'de genç yaşta gelmedi buraya ama geldiği sezon üst düzeyde oynarak geldi. Evra 'nın ne yapacağı tamamen kapalı kutu

Pepe son 2 sene maça çıkmadı nerdeyse açıp bakabilirsin.

Evra'nın fiziki durumu iyiyse 6 ay orayı doldurur. Ligimiz halen o kadar üst düzey değil.

images

Son düzenleme:
Miguel Layun (PORTO) sol beke çözüm olur.
2 sene önce estiriyordu, son zamanlarda izleyemedim zira Porto'nun hocasi hic forma sansi vermiyor.

Ama hemfikir oldugumuz konu bize hücumcu bir sol bekin gerekli oldugu. Aanholt, Baba, Kenedy, Asamaoh ve hatta Shaw. Hepsinin ortak özelligi forma sansi bulamamalari. Telles'i cerez parasina gönderecegimize kadroda tutsaydik simdi oyuncu aramayacaktik. 6 milyona simdi iyi bir sol bek al bakalim alabiliyorsan.

Ula Murph Carrasso 1 maç oynadı yaw hemen çöpe atmışın
Eray'la gitmeyecegini, bir yedek kaleciye ihtiyacimiz oldugunu herkes söylemisti ama yabanci hakkini yedek kaleciden yana kullanmak gercekten cok mantiksiz. Ha Carrasso gider Donk, Jong filan kalirsa hicbir anlami olmaz ama prensip olarak yerli oyuncularin olmadigi bölgelere alternatif yabanci oyuncu almak lazim.

Mesela Linnes gibi bir yerli bek yok. Hem sagda hem solda oynuyor. Ahmet Oguz gibi cöpler bile piyasa yapacak duruma geldi. Ha Linnes'e 5-6 milyonluk iyi teklif gelirse gönderilebilir oldugunu yazmistim tipki Rodrigues'e Newcastle gibi takimlardan 10-12 milyonluk teklif gelirse ama varsayimlar üzerinde durmamak lazim.

Burak Yilmaz, Cenk Tosun ve Enes Ünal disinda yerli forvet olmadigini düsünürsek bizim yabanci bir forveti kadromuza katmamiz gerekiyor. Görüldügü üzere alacak oyuncu yok o bölgeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt