Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Donk,Lato ikilisi kalacak galiba ho diyelim Carrasso gidecek galiba sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanırım kaçırdık o balığı ama hala alıp çift hanelere okutabiliriz.fatih hoca pione sisto'yu istiyormuş.
Denayer süprizine hazır ol akasraDonk,Lato ikilisi kalacak galiba ho diyelim Carrasso gidecek galiba sadece
Murhanımı kızdırmayın ulaaannnnRica ediyorum surada abidik gubidik futbolcular önermeyin.
Hali hazirda sözlesmesi bulunan Carrasso, Denayer, Cavanda, Carole, Latovlevici, de Jong ve Donk gibi gereksiz herifler var zaten kadromuzda.
Bunlarin hepsini gönderirsek 4 yabanci alabiliriz zira 10 tane saglam yabancimiz zaten mevcut.
Pepe son 2 sene maça çıkmadı nerdeyse açıp bakabilirsin.
Sergencim bu kadrodan Lassanada iş yapar. Ama sevmiyorum onu paragöz bir kardesimizBonservisi elinde olan futbolcular; Lassana Diarra Patrice Evra Sílvio Akpa Akpro Bacary Sagna Belkalem Evgen Seleznev Mathieu Flamini David N'Gog (ES)
akpa akpro gelsin
fatih hoca pione sisto'yu istiyormuş.
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan ������������������������![]()
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bucalı evranın daha katedecegi çok yol var ??bucali evra gelmiyor mu
bu arada garry de satılabilir bu paralara premier lige her türlü şutlanırİnşallah paraya kıyıp alınır P.Sisto
Gerçekten Garry 'nin futbolu bilen versiyonu
Bitiriciliği de var
Takım oyununda da etkili
Çok sağlam orta açıyor
Diğer hız-çalım-dayanıklık konularında zaten çok iyi
Şimdi 10,00 mil. € bonservis ile alırsın seneye 2 katına satabilirsin
Ben Evra ile kıyas etmedim. O dediğin 18 maçın 4-5i kral kupası, sonradan girme falandır. Geçen sene kesinlikle 11 oyuncusu değildi Pepe ondan bahsettim.Pepe son senesinde bile sakat olmadığı zaman sürekli oynuyordu ki sürekli sakatlanmasına rağmen 18 maça çıkmış Pepe son sene Real madrid ile
+ olarak Pepe geleceği günlerdeki milli takım performansı ile ben hazırım diyordu zaten
Peki Evra bu yıl kaç Marsilya ile maça çıkmış ? 9 ortalama kaç dakika sahada kalmış 73
Pepe geleceği zamanda üst düzey bir futbolcu olarak geldi ama Evra en son 15/16 sezonunda futbolcuydu ...