Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk,Lato ikilisi kalacak galiba ho diyelim Carrasso gidecek galiba sadece

Evra 6 ay burada uzun zamandır görmediğimiz sol beki oynar. Ondan önce Asamoah bitmeli. Artık alınsın şu adam daha ne kadar beklicez?

11-12 sezonunda sampiyon olduk. Sezon boyunca sol bekimiz Hakan Balta'ydi.

12-13 sezonunda sampiyon olduk. Sezon boyunca sol bekimiz Riera'ydi.

14-15 sezonunda sampiyon olduk. Sezon boyunca sol bekimiz Telles'ti.

Demem o ki artik bukadar tartisilan bir bölgeye idare edecek oyuncu degil, adam akilli bir ilk 11 oyuncusu alsinlar ve alinan oyuncu da banko oynasin. Bu sezon sol bekte kac farkli oyuncu seyrettik? Carole, Linnes, Latovlevici, Denayer ve Tarik.

Bir futbol takiminin 4 tane iyi beki olur fazlasi olmaz. Mariano ilk 11 oyuncusu, Linnes sag bek yedegi olur. Bize 1 degil 2 sol bek gerekiyor, eldeki diger elemanlarin da gönderilmesi gerekiyor.

Biz yine maksimum yedek olacak bir sol beki ilk önce getirirsek yine ondan daha kötüsü olmaz diye yine onun bir tik üstünü aliriz ve kurtulamayiz. Kalitesi tartisilmayacak bir oyuncu sart.

Patrice Evra başta olmak üzere bu mevki için birçok oyuncu ile temas halinde olan Galatasaray, istediği sonucu alamaz ise Carole için Sevilla'nın kapısını çalacak. (Futbol Arena)

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan ????
62ffb434a532253bcf4d4ecc894e65c5.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pepe son 2 sene maça çıkmadı nerdeyse açıp bakabilirsin.

Pepe son senesinde bile sakat olmadığı zaman sürekli oynuyordu ki sürekli sakatlanmasına rağmen 18 maça çıkmış Pepe son sene Real madrid ile
+ olarak Pepe geleceği günlerdeki milli takım performansı ile ben hazırım diyordu zaten

Peki Evra bu yıl kaç Marsilya ile maça çıkmış ? 9 ortalama kaç dakika sahada kalmış 73

Pepe geleceği zamanda üst düzey bir futbolcu olarak geldi ama Evra en son 15/16 sezonunda futbolcuydu ...

fatih hoca pione sisto'yu istiyormuş.

İnşallah paraya kıyıp alınır P.Sisto

Gerçekten Garry 'nin futbolu bilen versiyonu

Bitiriciliği de var
Takım oyununda da etkili
Çok sağlam orta açıyor
Diğer hız-çalım-dayanıklık konularında zaten çok iyi

Şimdi 10,00 mil. € bonservis ile alırsın seneye 2 katına satabilirsin

İnşallah paraya kıyıp alınır P.Sisto

Gerçekten Garry 'nin futbolu bilen versiyonu

Bitiriciliği de var
Takım oyununda da etkili
Çok sağlam orta açıyor
Diğer hız-çalım-dayanıklık konularında zaten çok iyi

Şimdi 10,00 mil. € bonservis ile alırsın seneye 2 katına satabilirsin
bu arada garry de satılabilir bu paralara premier lige her türlü şutlanır

Danimarkalı forvet Nicklas Bendtner, Atiker Konyaspor ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi (Aspor)

Pepe son senesinde bile sakat olmadığı zaman sürekli oynuyordu ki sürekli sakatlanmasına rağmen 18 maça çıkmış Pepe son sene Real madrid ile
+ olarak Pepe geleceği günlerdeki milli takım performansı ile ben hazırım diyordu zaten

Peki Evra bu yıl kaç Marsilya ile maça çıkmış ? 9 ortalama kaç dakika sahada kalmış 73

Pepe geleceği zamanda üst düzey bir futbolcu olarak geldi ama Evra en son 15/16 sezonunda futbolcuydu ...
Ben Evra ile kıyas etmedim. O dediğin 18 maçın 4-5i kral kupası, sonradan girme falandır. Geçen sene kesinlikle 11 oyuncusu değildi Pepe ondan bahsettim.

Luis = Asamoah > yetenekli genc sol bek > Evra (6 aylik) > Carole > transfer yok > Behich

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt