Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lassanayı 6 yıl evvel fanatik yazıyordu ordan aklınızda kaldı herhalde.

Lassana evra bi kendimize gelmemiz gerekiyor utanmasak birimiz ailton fln diyecek birazdan

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Carrasso ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray, bütçesine uygun bir genç yerli kaleci transferini gündeme aldı. (Futbol Arena)

5 aydır sol bek yoktu,bu 5 ayda bi bek bakılmaz mı-anlaşılmaz m-yönetim kanserlik resmen

Arkadaş bu yönetim yemin ediyorum dünyanın en çapsız insanlarından oluşuyor olabilir Alex Telles 'i sattıktan sonra zaten bir sol bek ihtiyacımız vardı bizim ama 2 yıldır hala adam akıllı bir sol bek alamadılar sonra bu yıl mesela 6 aydır takım sol bek sol bek diye bağırıyor hiç mi bir çalışma olmamış hiç mi kimse bir sol bek bakmadı şu takıma

Şimdi transfer dönemi geldi yumurta dayandı F.Luis 'i atletico satmayacakmış Asamoah 'ı juve bırakmıyor ya Carole dönsün ya A.Behich'i alalım ya 36 yaşındaki Evra 'yı alalım sonra yazın yine sol bek peşinde koşalım

Ulan kafayı yiyecem şampiyonluk adayı takımın transfer planlaması bundan mı ibaret ? dünyada sol bek mi kalmadı yav ? yazın 40m bonservis harcamasını biliyordu yönetim seçilmeme korkusuyla işine gelince

Parası neyse verip çok iyi bir sol bek alıcan arkadaş 40 yaşındaki adamla & STSL'den gelecek sol bekle & veya peşine bidon takıp gönderdiğin solbeki geri beklemekle olacak iş değil bu ...

ASAMOAH VE FİLİPE LUİS OLMAZSA...

forumun solbek adayları:miguel layun,ferland mendy,sidcley

asamoah için haftaya görüşme var denilmiş beinsportsta,gamasporda 3 ocak -4ocak falan demişti

Galatasaray, Asamoah transferi için öncelikle oyuncunun kulübü olan Juventus ile masaya oturacak. Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, Dubai’de tatilde olduğu için görüşme 3 Ocak’ta gerçekleşecek.(gamaspor)

Mehmet Zeki Çelik, İstanbulspor'daki performansıyla Ligue 1 ekibi Lille'in radarına girdi. İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen 20 yaşındaki futbolcunun, Lille tarafından takip edildiğini açıkladı.

ASAMOAH VE FİLİPE LUİS OLMAZSA...

forumun solbek adayları:miguel layun,ferland mendy,sidcley

Bu ikili olmasa bile parayı kıyılıp adam akıllı bir sol bek almak gerekir gerekirse tek transfer yapalım sol bekten başka kimse alınmasın ama artık şu sol bek sorunu çözülsün be ...
Neyse benim adaylarım

Jaume Costa
Augustinsson
Nicolás Tagliafico
Juan Bernat
Daley Blind
Abdul Rahman Baba
L. Shaw
Frank Fabra
Dalbert
Criscito
R.Haps
Douglas Santos
Ferland Mendy

Yani bizim yönetimin aksine dünyada bir ton sol bek var alıbileceğimiz ve bize fayda sağlayacak yazın 40m bonservis harcıyorsak sol bek içinde kaç paraysa vereceksin işin ucunda şampiyonluk duruyor

Bu ikili olmasa bile parayı kıyılıp adam akıllı bir sol bek almak gerekir gerekirse tek transfer yapalım sol bekten başka kimse alınmasın ama artık şu sol bek sorunu çözülsün be ...
Neyse benim adaylarım

Jaume Costa
Augustinsson
Nicolás Tagliafico
Juan Bernat
Daley Blind
Abdul Rahman Baba
L. Shaw
Frank Fabra
Dalbert
Criscito
R.Haps
Douglas Santos
Ferland Mendy

Yani bizim yönetimin aksine dünyada bir ton sol bek var alıbileceğimiz ve bize fayda sağlayacak yazın 40m bonservis harcıyorsak sol bek içinde kaç paraysa vereceksin işin ucunda şampiyonluk duruyor

baba,fabra ve criscitodan biri iyi olur

Mehmet Zeki Çelik, İstanbulspor'daki performansıyla Ligue 1 ekibi Lille'in radarına girdi. İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen 20 yaşındaki futbolcunun, Lille tarafından takip edildiğini açıkladı.

Ne alaka yaw fener macinda izledim Temposu disinda bir halt göremedim acikcasi

Ne ortasi vardi nede pas oyununda iyiydi,ama Temposu gayet iyi 3-5-2'nin saginda ileri geri saglam calisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt