Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.712
- 591
- 1.523
Evra 6 aylık diğerlerinden kötü oynamaz gelsin kara oğlan tabi ki ücreti uçuk olmayacaksa
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akpa akpro nedir yahu , biçer döver markası gibi ..
reys bi evra yorumu alalim..Akpa Akpro 'mu kaldı reisler yapmayın at olsa vururlardı şimdiye kadar ...
Rica ediyorum surada abidik gubidik futbolcular önermeyin.
Hali hazirda sözlesmesi bulunan Carrasso, Denayer, Cavanda, Carole, Latovlevici, de Jong ve Donk gibi gereksiz herifler var zaten kadromuzda.
Bunlarin hepsini gönderirsek 4 yabanci alabiliriz zira 10 tane saglam yabancimiz zaten mevcut.
Akpa Akpro bi ara gündeminiz de vardı
reys bi evra yorumu alalim..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bilmiyorum reis UCL 'de 100'ü aşkın EPL'de 300 'e yakın maça çıkmış bir adamı ne kadar kötü diyebilirim ki ?
Ama adam Juve 'den ayrıldığından beri bildiğin 0 yav. Hani tamam Pepe'de genç yaşta gelmedi buraya ama geldiği sezon üst düzeyde oynarak geldi. Evra 'nın ne yapacağı tamamen kapalı kutu
2 sene önce estiriyordu, son zamanlarda izleyemedim zira Porto'nun hocasi hic forma sansi vermiyor.Miguel Layun (PORTO) sol beke çözüm olur.
Eray'la gitmeyecegini, bir yedek kaleciye ihtiyacimiz oldugunu herkes söylemisti ama yabanci hakkini yedek kaleciden yana kullanmak gercekten cok mantiksiz. Ha Carrasso gider Donk, Jong filan kalirsa hicbir anlami olmaz ama prensip olarak yerli oyuncularin olmadigi bölgelere alternatif yabanci oyuncu almak lazim.Ula Murph Carrasso 1 maç oynadı yaw hemen çöpe atmışın