Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah mutlaka olmalı.

Genç sayılır ✓
Farklı mevkilerde oynayabilir ✓
Kaliteli bir oyuncu ✓
Savaş ruhlu / çalışkan ✓

asamoah
mirallas
emre mor

ya da

asamoah
mirallas
doumbia

10236.png

Sergen Zeren

Sizce bugün açıklanan listede nerelerde olabilirdik? İlk 20 iyi gibi gözükebilir ama 2000'den sonra düzgün yönetilsek ilk 10 bizim için hayal olmazdı diye düşünüyorum

PSV, Rangers, Anderlecht, Celtic vs. gibi ekipleri geçip max. 15. olabilirdik.

Dinamo Kiev'in 10. olması da baya ilginç.

Buffon
Valencia
R.Marquez
Kallström
Effenberg
Juninho
Pires
Reyes
Forlan

Diğer iki ismi siz tamamlayın artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buffon
Valencia
R.Marquez
Kallström
Effenberg
Juninho
Pires
Reyes
Forlan

Diğer iki ismi siz tamamlayın artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cocukken gazte almaya ben giderdim bisiklet ile.gazetede balic ve felipenin fotografını gördüğümü hatırlıyorum.

cocukken gazte almaya ben giderdim bisiklet ile.gazetede balic ve felipenin fotografını gördüğümü hatırlıyorum.
Sergy öyle dedin de aklima geldi hangi sene hatirlamiyorum baliç bizdeydi 2003-2004 olabilir trabzonu deplasmanda 1-0 yenmistik fanatik koskoca sayfaya 1 yerine balicin boydan fotosunu koymustu trabzona da sıfır yaziyordu masallah be 13 sene olmus ama hala Galatasaray askimiz azalmamis daha da ölümüne artmış.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergy öyle dedin de aklima geldi hangi sene hatirlamiyorum baliç bizdeydi 2003-2004 olabilir trabzonu deplasmanda 1-0 yenmistik fanatik koskoca sayfaya 1 yerine balicin boydan fotosunu koymustu trabzona da sıfır yaziyordu masallah be 13 sene olmus ama hala Galatasaray askimiz azalmamis daha da ölümüne artmış.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2005 abi,radyodan dinledim o maçı

trabzon ve 2005 denince aklima shmkowiaka stadda dagitilan iddia anahtarligini firlatmam gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt