Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doumbia yı çok istedim yıllardır...asamoah
mirallas
emre mor
ya da
asamoah
mirallas
doumbia
kimdir necidir bu amca
mirallası sola düşündüm.doumbia da her türlü oynar ya gomisleDoumbia yı çok istedim yıllardır...
Bir türlü getiremedik...
Yok mu o Privot Santaforlar Sevgisi Galatasaray da...
Sizce bugün açıklanan listede nerelerde olabilirdik? İlk 20 iyi gibi gözükebilir ama 2000'den sonra düzgün yönetilsek ilk 10 bizim için hayal olmazdı diye düşünüyorum
eski futbolcularimizdan ELOI
cocukken gazte almaya ben giderdim bisiklet ile.gazetede balic ve felipenin fotografını gördüğümü hatırlıyorum.Buffon
Valencia
R.Marquez
Kallström
Effenberg
Juninho
Pires
Reyes
Forlan
Diğer iki ismi siz tamamlayın artık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sergy öyle dedin de aklima geldi hangi sene hatirlamiyorum baliç bizdeydi 2003-2004 olabilir trabzonu deplasmanda 1-0 yenmistik fanatik koskoca sayfaya 1 yerine balicin boydan fotosunu koymustu trabzona da sıfır yaziyordu masallah be 13 sene olmus ama hala Galatasaray askimiz azalmamis daha da ölümüne artmış.cocukken gazte almaya ben giderdim bisiklet ile.gazetede balic ve felipenin fotografını gördüğümü hatırlıyorum.
2005 abi,radyodan dinledim o maçıSergy öyle dedin de aklima geldi hangi sene hatirlamiyorum baliç bizdeydi 2003-2004 olabilir trabzonu deplasmanda 1-0 yenmistik fanatik koskoca sayfaya 1 yerine balicin boydan fotosunu koymustu trabzona da sıfır yaziyordu masallah be 13 sene olmus ama hala Galatasaray askimiz azalmamis daha da ölümüne artmış.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlarda bizi burda yenmisti galiba ?2005 abi,radyodan dinledim o maçı
evet,onu da kuzenimin evinde radyodan dinlemiştikOnlarda bizi burda yenmisti galiba ?
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Radyodan en son mac dinlediğimde yemin ederim zdravkov istanbulspor daydı.evet,onu da kuzenimin evinde radyodan dinlemiştik