Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Killy gonzalesi sevmeyen benle ahbaplık yapmasin beyler.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Radyodan en son mac dinlediğimde yemin ederim zdravkov istanbulspor daydı.

ben en son denizlispor-fenerbahce macını dinledim full 1-1 biten..ama best fm geçiş yapıyodu galiba maçlarda,bizim kayseri maçı daha erken bitmişti..ali ferahbot anlatırken öldürüyodu resmen...apiahın o önüne düşen topta apiahhhhhhhhhhh dedi ben yerlere yattım perperişan...sonra dısarı diyince costum tabi.

ben en son denizlispor-fenerbahce macını dinledim full 1-1 biten..ama best fm geçiş yapıyodu galiba maçlarda,bizim kayseri maçı daha erken bitmişti..ali ferahbot anlatırken öldürüyodu resmen...apiahın o önüne düşen topta apiahhhhhhhhhhh dedi ben yerlere yattım perperişan...sonra dısarı diyince costum tabi.
Ben o maci gene izleyememistim korkudan o gün izmir balcovanin sokaklarini 3 kere tavaf etmisimdir.

Ben o maci gene izleyememistim korkudan o gün izmir balcovanin sokaklarini 3 kere tavaf etmisimdir.

ben hasan kabzeli bjk maçında tv zaplıyodum,hatta star tvyi açtım.orda popstara benzeyen bi yarısşma vardı.skor 1-2 yazdı birden üst ekranda....radyoyu actımki maç bitti.abim de dısardaydı o gün.zil çaldı,kapıyı actım.abim biz şampiyon olacagız dedi.öyle inançla dedi ki....bazen hissediyosun işte şampiyonluğu.

Son düzenleme:
2006 sampiyonluğunda en güzel şey ümit karanın gol atması ve o gollere olan sevincimdi..çok seviyodum ümit karanı.ama sakatlandı sonra....2.yarı olan maçlarda oynamamışta olabilir.tam hatırlamıyorum.17 gol falan atmıstı galiba.

2006

necati ateş 18 gol
ümit karan 16 gol
sasa iliç 12 gol
hakan şükür 10 gol
hasan kabze 6 gol

Bu ne Sergen?

16676f48bf9119e01b25e5befb94341c.jpg

iPhone3GS cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar asamoah transferini gerceklestiremiyecek oyuncunun gönlü olsa bastirir devre arasi bize gelir. Sanki asamoah bizi kulanarak juvede sözlesme uzatmak istiyor.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

DSWxed7XkAA6yPT.jpg

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

DSWxOM6WsAAhElX.jpg

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

DSWwh3JX4AAb2NN.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt