- 3 Haziran 2015
- 56.928
- 66.057
- 4.143
Ahmed Musa gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş bilen bir yönetim olsa.Asamoah ta taraftari uyutuyorlar gibi gelmiyor mu size de ?
Birtek ben mi boyle dusunuyorum.
Yazin aliyorduk son anda juve birakmadi denildi devre arasinda kesin geliyor dendi
Simdi 2018 mayisina kaldi deniliyor
??
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İş bilen bir yönetim olsa.
Bugün itibariyle önümüzdeki sezon için asamoah ile protokol imzalar(resmi olarak hakkımız bugün başladı) ve juve'yı ters köşe yapardı.
Juve şimdi birakmasa bile sezon sonu alırdık.
Kargalar nasil vida'ya eylül ayında imza attirip bugün oyuncuyu kendine mahkum ettiyse bizimde öyle yapmamız lazım.
Mayıs ayını beklersek eğer oyuncunun eli her geçen gün güçlenir araya başka takımlar girer.
Bugün 1 milyon imza parası verip protokol imzalayabilecekken.
Mayıs ayında 4 milyon bile versen imza atmaz.
Gün yüzü görme DURSUN!
renkmdas su jetro yu bi türlü getiremedik be:;(Sol bekten başka transfer beklemiyorum açıkcası
ne F.Luis ne Asamoah 'ı alamadık yine
Büyük ihtimalle 36'lık Evra gelecektir sol bek için Latov-Carole-Linnes'ten filan iyidir diye diyerek transfer yapıyoruz şaka gibi ...
renkmdas su jetro yu bi türlü getiremedik be:;(
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray yönetimi, Patrice Evra'nın menajeri Pastorello'yu İstanbul'a davet ettiği öğrenildi. Galatasaray yetkililer ve İtalyan menajer arasındaki görüşmenin 2-3 gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor. 36 yaşındaki futbolcunun transferi çok yakın. (Fanatik)
![]()