Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solbekte hakan baltayla devam edersek şaşırmam bu saatten sonra :D :D

Forum yöneticilerinden müsait olan biri bana mesaj gönderebilirse çok sevinirim çünkü pcden mesaj gönderemiyorum.

Asamoah transferi çözülmezse 81 kez Fransa milli takım forması giyen Evra transferinin hafta sonuna kadar sonuçlanması bekleniyor. (beIN SPORTS)

transferler derhal bitmeli @Fatih terim

geldi mi
87ebdb919a4f9c34a7b58ffa604a9f41.jpg

Bu forumda tuhaf tuhaf seyler okuyorum, Belhanda'ya yeteneksiz, Serdar'a kazma derler...

Bence tuhaf olan sensin. Bu oyuncular hakkında söylenelerin doğru olduğunu düşünüyorum. Senin gibi iş bilmezz yöneticiler sayesinde böyle giderse bu klüp batacak.Senelerden beri bıkmadan usanmadan aynı hataları yapmaya devam ediyorlar.

Burada cenk tosun alınsın derken sırf ünal aysal denen kaçağı savunmak için cenke bk atılıyordu.Bırakın artık isim fanatikliğini.Gerçekleri görün.

Bu takıma sol bek, stoper, sol kanat ve orta saha gerekiyor. O kadar para harcanmasına rağmen hala bu kadar mevkiye adam gerekiyor.Bu durum başımızdakilerin ne kadar çapsız olduğunu gösteriyor.

Bırakın love falan bu takıma acilen bire birde etkili, futbol zekası yüksek ,rakip takımın dengesini bozacak kanat oyuncusu lazım. Sol bek lazım..

maicon ve serdarın iyi bir ikili olduğunu düşünmüyorum. Saha içerisinde genel anlamda takımın boyunda çok ciddi sıkıntılar var. Saha içerisinde bu sorunu ilk çözecek kişiler defans oyuncularıdır. Maicon ve serdar bu konuda yetersizler. Çok ağır oldukları için öne doğru çıkamıyorlar. Buraya serdarın yerine daha hızlı daha akıllı bir oyuncu şart.Orta sahada baduyu öne atıp iyi bir sekiz numara almak lazım.
Bu hamleler yapılırsa kesinlikle şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Sadece sol bek ve kanat transferiyle gene şampiyon olabiliriz fakat daha fazla riske atmış oluruz.

Transfer konusunda futboldan anlayan, futbolcudan anlayan, Piyasayı takip eden kişilerin bu yönetime ve Fatih terime desteği şart. Birileri bu desteği vermeli. Yoksa gene takıma çöpleri dolduracaklar.

Bence tuhaf olan sensin. Bu oyuncular hakkında söylenelerin doğru olduğunu düşünüyorum. Senin gibi iş bilmezz yöneticiler sayesinde böyle giderse bu klüp batacak.Senelerden beri bıkmadan usanmadan aynı hataları yapmaya devam ediyorlar.

Burada cenk tosun alınsın derken sırf ünal aysal denen kaçağı savunmak için cenke bk atılıyordu.Bırakın artık isim fanatikliğini.Gerçekleri görün.

Bu takıma sol bek, stoper, sol kanat ve orta saha gerekiyor. O kadar para harcanmasına rağmen hala bu kadar mevkiye adam gerekiyor.Bu durum başımızdakilerin ne kadar çapsız olduğunu gösteriyor.

Bırakın love falan bu takıma acilen bire birde etkili, futbol zekası yüksek ,rakip takımın dengesini bozacak kanat oyuncusu lazım. Sol bek lazım..

maicon ve serdarın iyi bir ikili olduğunu düşünmüyorum. Saha içerisinde genel anlamda takımın boyunda çok ciddi sıkıntılar var. Saha içerisinde bu sorunu ilk çözecek kişiler defans oyuncularıdır. Maicon ve serdar bu konuda yetersizler. Çok ağır oldukları için öne doğru çıkamıyorlar. Buraya serdarın yerine daha hızlı daha akıllı bir oyuncu şart.Orta sahada baduyu öne atıp iyi bir sekiz numara almak lazım.
Bu hamleler yapılırsa kesinlikle şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Sadece sol bek ve kanat transferiyle gene şampiyon olabiliriz fakat daha fazla riske atmış oluruz.

Transfer konusunda futboldan anlayan, futbolcudan anlayan, Piyasayı takip eden kişilerin bu yönetime ve Fatih terime desteği şart. Birileri bu desteği vermeli. Yoksa gene takıma çöpleri dolduracaklar.

Iyi misin, bu yazdiklarinin benim yazdiklarimla ne alakasi var?

Evra'nın yaşına takılmamak gerek. Kısa vaadeli çözüm için iyi bir çözüm olur. 6 aylık için Evra gayet mantıklı eğer Asamoah olmuyorsa. Tabii gönül ister ki Asamoah olmuyorsa onun ayarında başka biri alınsın, lakin mevcut maddi durum ile o ayarda biri getirilmesi zor. Bu yüzden Evra'ya burun kıvırma şansımız yok.

Sivas'da Cicinho vardı bi aralar. 35'lik yaşıyla Marcelo kesilmişti başımıza. Evra bireysel çalışmalarını iyi bir şekilde sürdürüyor gibi sosyal medyada paylaştıkları eğer göstermelik değilse. Halen beton gibi fizik var herifte bence.

Eğer fiziki olarak bi sorunu yoksa, yaşının önemi yok. Eto'o, Drogba, Vagner Love, Adebayor... Yaşlı denilip neler yaptıkları ortada. Siyahi futbolcular 35-36 yaşa kadar fit kalabiliyorlar.

Elimizde Linnes ve Lato varken Evra ne kadar kötü oynayabilir ki?

Evra ile 6 ay imzala Asamoah ile sezon sonu icin ön protokol imzala Finish.

Evra transferine biraz Poetik yaklasmak lazim bence. 6ay götürürmü bence götürür. Evra duygusal bir futbolcu oldugunu düsünüyorum. Belkide son bir mukavele imzalamak icin son sansi olacagiz. Bizde 6 ayda göze batacak performans gösterirse ABD, Avustralya gibi ülkelerden teklif almasi mümkün ve onun bilincinde.

Sezon sonu Sampiyonluk madalyasini alir ve yerini yakin arkadasi Asamoah ya birakabilir.

Juventus satmama fikrinden vazgeçti

[h=1]Son dakika... Asamoah transferinde sıcak gelişme![/h] [h=2]Galatasaray'ın transferini bitirmek için büyük uğraş verdiği Kwadwo Asamoah'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor... Oyuncuyu devre arasında bırakmak istemeyen Juventus'un, Ganalı sol bekin sözleşme yenileme teklifini kabul etmemesi sebebiyle eli kolu bağlandı.

5.5 yıldır Siyah-Beyazlı formayı giyen Asamoah'a yeni sözleşme öneren Juventus Yönetimi, deneyimli futbolcudan ret cevabı aldı. Juventus bu sebeple, oyuncusunu devre arasında satmama kararından vazgeçme noktasına geldi.[/h]
Sezon sonunda Juventus'la sözleşmesi sona erecek Asamoah'ın, 4 Ocak itirabiyla istediği takımla görüşme ve ön sözleşme imzalama hakkı bulunuyor.
5245410.jpg

Yönetim İtalya'ya sefere çıkacak

Juventus cephesi bu durumu göz önünde bulundurarak, Asamoah'ı uygun bir bonservis bedeliyle elden çıkarmayı düşünüyor.

Galatasaray Yönetimi'nin gelişmeleri yakından takip ederek, önümüzdeki günlerde Asamoah transferini bitirmek için İtalya'ya gitmesi bekleniyor.

fanatik özel son dakika

SON DAKİKA |

G.Saray'ın satış listesine koyduğu Umut Gündoğan, Boluspor ile her konuda anlaştı. (24Saat/Futbol)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt