Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.180
- 3.270
- 2.088
solbekte hakan baltayla devam edersek şaşırmam bu saatten sonra

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah transferi çözülmezse 81 kez Fransa milli takım forması giyen Evra transferinin hafta sonuna kadar sonuçlanması bekleniyor. (beIN SPORTS)
Bu forumda tuhaf tuhaf seyler okuyorum, Belhanda'ya yeteneksiz, Serdar'a kazma derler...
Bence tuhaf olan sensin. Bu oyuncular hakkında söylenelerin doğru olduğunu düşünüyorum. Senin gibi iş bilmezz yöneticiler sayesinde böyle giderse bu klüp batacak.Senelerden beri bıkmadan usanmadan aynı hataları yapmaya devam ediyorlar.
Burada cenk tosun alınsın derken sırf ünal aysal denen kaçağı savunmak için cenke bk atılıyordu.Bırakın artık isim fanatikliğini.Gerçekleri görün.
Bu takıma sol bek, stoper, sol kanat ve orta saha gerekiyor. O kadar para harcanmasına rağmen hala bu kadar mevkiye adam gerekiyor.Bu durum başımızdakilerin ne kadar çapsız olduğunu gösteriyor.
Bırakın love falan bu takıma acilen bire birde etkili, futbol zekası yüksek ,rakip takımın dengesini bozacak kanat oyuncusu lazım. Sol bek lazım..
maicon ve serdarın iyi bir ikili olduğunu düşünmüyorum. Saha içerisinde genel anlamda takımın boyunda çok ciddi sıkıntılar var. Saha içerisinde bu sorunu ilk çözecek kişiler defans oyuncularıdır. Maicon ve serdar bu konuda yetersizler. Çok ağır oldukları için öne doğru çıkamıyorlar. Buraya serdarın yerine daha hızlı daha akıllı bir oyuncu şart.Orta sahada baduyu öne atıp iyi bir sekiz numara almak lazım.
Bu hamleler yapılırsa kesinlikle şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Sadece sol bek ve kanat transferiyle gene şampiyon olabiliriz fakat daha fazla riske atmış oluruz.
Transfer konusunda futboldan anlayan, futbolcudan anlayan, Piyasayı takip eden kişilerin bu yönetime ve Fatih terime desteği şart. Birileri bu desteği vermeli. Yoksa gene takıma çöpleri dolduracaklar.
Basketbol takımına mı ?geldi mi![]()
futbolBasketbol takımına mı ?
Evra'nın, Marsilya'daki saha içi performansı nasıldı rengolar?
pek iyi değil, ortaEvra'nın, Marsilya'daki saha içi performansı nasıldı rengolar?
ah fanatik ahh keşke baska kaynak olsa
ah fanatik ahh keşke baska kaynak olsa