- 3 Haziran 2015
- 56.933
- 66.058
- 4.143
Günaydin Renkdaslar rüyamda Fatih hocayi gördüm ‚Kemal dedi Bu Transfer döneminde basina fazla haber sizmayacak için Rahat olsun dedi‘ Sabah bi kalktim bir daha da uyumadim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi dün gece bende gördüm taraftarla kavga ediyordu ortalık bir anda karisiyordu Allah hayırlara vesile etsin.Günaydin Renkdaslar rüyamda Fatih hocayi gördüm ‚Kemal dedi Bu Transfer döneminde basina fazla haber sizmayacak için Rahat olsun dedi‘ Sabah bi kalktim bir daha da uyumadim.
Gerçek mi buTrabzonspor, Arjantinli kanat oyuncusu Lavezzi ile prensipte anlaşma sağladı. (HaberTürk)
salak dursun al la bu adamı
hiç bir halt olmaz merak etme.Cenk Tosun işi olmaz inş. 28 milyon euro çok büyük para. İyi kullanılırsa ciddi sıkıntı yaratır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kadar lavezzi dedim yıllarca adam geldi ama yanlış takima geldiTrabzonspor, Arjantinli kanat oyuncusu Lavezzi ile prensipte anlaşma sağladı. (HaberTürk)
salak dursun al la bu adamı
Günaydın büyük Galatasarayın büyük taraftarı.
Efsaneler ölmez sadece şekil degistirir.
![]()
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahadbmfsssbu salagin kuzenini taniyordum, mal mal övüp duruyordu cihani.
Oha beGalatasaray'ın eski Brezilyalısı Jo, Japonya J-League ekiplerinden Nagoya Grampus'a 11 M€ bedelle transfer oldu.
![]()
Çılgın para. Bunlar enayi sanırımGalatasaray'ın eski Brezilyalısı Jo, Japonya J-League ekiplerinden Nagoya Grampus'a 11 M€ bedelle transfer oldu.
![]()
Emre abisiyle derebeyligi kurup takımı karistiracaklardir. İşimize gelir.Transfer Merkezi ™ sur Twitter : "OZEL HABER // Arda Turan, Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Bir aksilik olmazsa Cuma gunu sozleşme imzalanacak. https://t.co/t8YsTrldn3"
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gençlerbirliği, 'Annem hasta' diyerek Ankara'dan ayrılan Güney Afrikalı futbolcu Tokelo Rantie'den 82 gündür haber alınamaması üzerine, sözleşmeyi feshetmek için UEFA ve TFF'ye başvurdu. (DHA)