Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blind muazzam olur. Hem stoper hem ön libero da oynuyor. Asamoah da direkt sol bek değil zaten. Sol kanat olarak da oynayabilirsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bursa bize 2,5 verecekse olabilir.
Ben doğru çözüm olacağını düşünmüyorum ancak kısa süreliğine bir yama olur sol bek yaramıza. O da maksimum.

Buna 2,5 vereceğimize bu paraya daha fazlasını ekleyip adam gibi sol bek alalım rahat edelim.

sent via GSC

Ne Aziz Behich'i yaw Carole'u geri cagiralim daha iyi

evra ne durumda bilmiyorum ama bize o taraf icin tempolu birisi lazim
36 yasina gelmis ve kafa olarak emekli olmus birisinden bize hayir gelir mi bilmiyorum
acayip göte gelebilir bu transfer

Lequipe gazetesi Wesley Sneijder’in MLS Ligine transferinin yakın olduğunu yazdı.

blind sol bek degil yahu yapmayın hicmi izlemediniz adam tank gibi agır o yüzden zaten stopere cevirdiler son yıllarda bunu

1651506_Galatasaray_SK.jpg

Lavezzi bonservis yok yıllı 3 milyondan 2+1 sözleşme evra ile szon sonuna kadar 750 bin eurodan sözleşme

Ujfalusi'nin sakatlığının ardından aldığımız Cris stoperde ne kadar faydalı olduysa, Evra da sol bekte o kadar faydalı olur.

Evra'yi en son bi uefa macinda izledim fizik olarak pek iyi değildi. Behich mi 6 ayligina evra mi dersen evra derim. Behic'ten giren kazik daha buyuk olur.
2.5M bonservis + min 2M'dan 4 yıllık anlaşma + menajer komisyonu = 11-12M maliyet. Ne için? Behich gibi vasat hiçbir extrası olmayan adam için. Bildiğin yağlı kazık.

Evra tutar veya tutmaz o ayrı konu, ama en azından zarar etmessin. Kaldı ki Behich de bana göre vasat adamın teki. Evra iyi bir kamp dönemi geçirirse ondan yüz kat faydalı olur...

Patrice Evra'nın menajeri Federico Pastorello: "Evra, en azından 6 ay oynamak istiyor. 6 aylık bir sözleşme olabilir. Ne olacak göreceğiz." (Ajansspor)

Evra olacak gibi... bir de Ahmed Musa'yi kiralayalim

We will kill everybody

: D

O değil de kış niye gelmiyor ?

bu saatden sonra AKP veya yandas medyayi koruyan GSliyim demesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt