Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikret Orman Cenk iyi paraya giderse İbrahimovici getiricem demiş duydunuz mu? Hahahahhahahah

luke shaw müthiş transfer olur.ayagı kırılmasaydı farklı yerlerde olurdu.muthiş yetenekli.

2 sene önce burda yazmıştım görmek istediğiniz oyuncular kısmına. Görsek güzel olur ama Terim böyle çılgın bir adamla uğraşmak istemez bence, düşünmez bile

İster İster Fatih hoca kimlerle çalıştı balotelli akıllı bile kalır onların yanında :DD

daley blind, fellaini gibi oyuncular fark yaratir bizim takimda...

En önemli transfer sol bek gibi gözükse de bence değil. Belhanda yerine alınabilecek kaliteli futbolcu lig şampiyonluğu için daha kritik. Bu ligin anahtarı az gol yemek değil, çok gol atmak. Belhanda'dan maalesef ümitli değilim bu saatten sonra. Sosa tarzı bir orta saha oyuncusu alsak, orta sahadaki diğer oyuncuların performansı da artar. Hücum gücümüz katlanır. Tabi asamoah gibi sadece sol bek olmayan, diğer bölgelerde de alternatif olabilecek oyuncuya kimse hayır demez. Ama asamoah'ın geleceğine ihtimal vermiyorum.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan o değilde biz neden Moussa Sow a salça olmuyoruz? Her sene 15 gol garanti, Yeri gelir banko forvet oynar yeri gelir yedek forvet, sol kanat forvet felan. 3-4 rövaşata garantiside var. Her türlü golde atıyor. Ben alalım isterim yalan yok. Necati katkısı verebilir

arkadasliklarimizi, kredilerimizi kullanacagiz demis imparator...
morinyo'dan topcu al reis. shaw olur fella olur blind olur yap şovunu..

Terim'den Ebuoe hamlesi

Aslında şapşik bir kişilik, yardımcı olarak görev alabilir. Antrenmanlarda şakalar, espriler komiklikler yapar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt