Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
- 2 Temmuz 2015
- 3.274
- 508
- 873
en nefret ettiğim başlık . ne güzel kaybolmuştu uzun aradır çıkmıyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden? Fm de oynamıyorsunuzdur siz şimdi kesin Fatih bey?en nefret ettiğim başlık . ne güzel kaybolmuştu uzun aradır çıkmıyordu
Neden? Fm de oynamıyorsunuzdur siz şimdi kesin Fatih bey?
https://www.youtube.com/watch?v=XcLVjr-UVpcpes oynuyorum . mesele fm ya da transfer değil aslında. bu başlıkta hayaller beklentiler gerçekler dedikoldular her şey birbirine karışıyor. neye inanacağını ne okuyacağını şaşırıyorsun .
işe yarayacak oyuncu gelsin yıldız şart değil kafasındayım benpes oynuyorum . mesele fm ya da transfer değil aslında. bu başlıkta hayaller beklentiler gerçekler dedikoldular her şey birbirine karışıyor. neye inanacağını ne okuyacağını şaşırıyorsun .
muslera 2. tercih değildi transfer çıkmaza girmişti ve gözdağı vermek için lauro diye bir isim attılar ortaya taraftar tepki gösterdi lazio resti gördü ve muslerayı hatrı sayılır bir rakama aldık bu işin sonunda.
Lauro Galatasaray'da!.. Ünlü yönetici AÇIKLADI! video - Transfer, Lauro, Galatasaray - Sporx TV
Albayrak sallamış o zaman zamanındaBir arkadaş Hagi ve Tafarel transferleri FT istedi diye oldu demiş. Galatasaray'dan bu kadar bihaber olmayın lütfen. Bir dergi sayfasında Hagi'nin sakatlığını okuyan Süren, acaba alabilir miyiz, sakatlığı ne durumdadır vs gibi tamamen tesadüfi bi transferdir Hagi transferi. Popescu da Hagi'nin ilginç bir şekilde Galatasaray'a önerdiği ve aldırdığı transferdir. Fatih Terim'in yaptığı en güzel transferler, öncesinde ümit milli takımda beraber çalıştığı ve daha sonrasında hepimizin ağzımız açık bi şekilde izleyeceğimiz o muhteşem UEFA kupasını alan Türk oyunculardır. Yabancı transferleri, özellikle istedikleri hep fiyasko oldu
![]()
fellainiyi istiyorum başından beri hem bedava mutlaka alınmalı
mourinho bırakıyor mu
Bu Emre Mor'u Celta neden oynatmıyor? Adamların kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu sanırım ona rağmen hiç şans bulamıyor. Özetlere bakıyorum Sisto ve Aspas akıyor genellikle hücumda. Bence gereksiz bir kumar daha da dip gördükten sonra 3'e filan denenebilir şu haliyle 2 haneli rakamlar isteyecekler yine buna değecek ne özelliği var ispatladığı? Cengiz çok daha mantıklı bir tercih.
Bu Emre Mor'u Celta neden oynatmıyor? Adamların kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu sanırım ona rağmen hiç şans bulamıyor. Özetlere bakıyorum Sisto ve Aspas akıyor genellikle hücumda. Bence gereksiz bir kumar daha da dip gördükten sonra 3'e filan denenebilir şu haliyle 2 haneli rakamlar isteyecekler yine buna değecek ne özelliği var ispatladığı? Cengiz çok daha mantıklı bir tercih.