Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en nefret ettiğim başlık . ne güzel kaybolmuştu uzun aradır çıkmıyordu

Asamoah, Mirallas, Kaan Ayhan, Umut Bozok gelse yeter ama asamoah banko gelmeli :D

PARA YOK BEYLER ANLAMIYORMUSUNUZ

Belki 3 milyon euro para vardir, onda'da 1,5 Asamoah 1.5 Kaan mvila bonservissiz

isimize bakalim.

Emre Mor'un bizim ligde efsane olma ihtimali bayagi yüksek. Gecen sezon Bruma örnegini gördük.

Majör ligler icin Emre'nin oyun zekasi yetersiz kaliyor, bunun yaninda disiplin sorunu da var. Firsat transferi olabilir, satin alma opsiyonu ile kiralanabilse cok iyi olur.

muslera 2. tercih değildi transfer çıkmaza girmişti ve gözdağı vermek için lauro diye bir isim attılar ortaya taraftar tepki gösterdi lazio resti gördü ve muslerayı hatrı sayılır bir rakama aldık bu işin sonunda.

Lauro Galatasaray'da!.. Ünlü yönetici AÇIKLADI! video - Transfer, Lauro, Galatasaray - Sporx TV

Albayrak sallamış o zaman zamanında :) Bir arkadaş Hagi ve Tafarel transferleri FT istedi diye oldu demiş. Galatasaray'dan bu kadar bihaber olmayın lütfen. Bir dergi sayfasında Hagi'nin sakatlığını okuyan Süren, acaba alabilir miyiz, sakatlığı ne durumdadır vs gibi tamamen tesadüfi bi transferdir Hagi transferi. Popescu da Hagi'nin ilginç bir şekilde Galatasaray'a önerdiği ve aldırdığı transferdir. Fatih Terim'in yaptığı en güzel transferler, öncesinde ümit milli takımda beraber çalıştığı ve daha sonrasında hepimizin ağzımız açık bi şekilde izleyeceğimiz o muhteşem UEFA kupasını alan Türk oyunculardır. Yabancı transferleri, özellikle istedikleri hep fiyasko oldu :)

Lauro Galatasaray'da!.. Ünlü yönetici AÇIKLADI! video - Transfer, Lauro, Galatasaray - Sporx TV

Albayrak sallamış o zaman zamanında :) Bir arkadaş Hagi ve Tafarel transferleri FT istedi diye oldu demiş. Galatasaray'dan bu kadar bihaber olmayın lütfen. Bir dergi sayfasında Hagi'nin sakatlığını okuyan Süren, acaba alabilir miyiz, sakatlığı ne durumdadır vs gibi tamamen tesadüfi bi transferdir Hagi transferi. Popescu da Hagi'nin ilginç bir şekilde Galatasaray'a önerdiği ve aldırdığı transferdir. Fatih Terim'in yaptığı en güzel transferler, öncesinde ümit milli takımda beraber çalıştığı ve daha sonrasında hepimizin ağzımız açık bi şekilde izleyeceğimiz o muhteşem UEFA kupasını alan Türk oyunculardır. Yabancı transferleri, özellikle istedikleri hep fiyasko oldu :)

albayrak videoda daha oyuncunun adını telaffuz edemiyor biz bu adamı cidden alacak olsak adı soyadı herşeyi bilinirdi bir günlük mevzu bu adam. Muslerayı ta o transfer sezonunun başından beri istiyorduk üzerinde ısrar edilecek bir mevzu görmüyorum.

fellainiyi istiyorum başından beri hem bedava mutlaka alınmalı

allah korusun

bize hareketli adam lazim orta sahada, ft'nin sistemine ayak uyduramaz

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

en elzem mevki sol bek

belhanda'yi yolla, feghouli'yi ortaya cek, sag kanat al

forvete de adam gelse iyi olur, gomis sakatlanirsa oynayacak adam yok

solbek orta saha kanat stoper yedek forvet

size illginç gelecek belki ama benim önerim sağlam bir forvet alıp gomisle değiş tokuş oynamalı çünkü gomisin sağlık sorunu patlak vermesede risk almamak için önlem

Bu Emre Mor'u Celta neden oynatmıyor? Adamların kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu sanırım ona rağmen hiç şans bulamıyor. Özetlere bakıyorum Sisto ve Aspas akıyor genellikle hücumda. Bence gereksiz bir kumar daha da dip gördükten sonra 3'e filan denenebilir şu haliyle 2 haneli rakamlar isteyecekler yine buna değecek ne özelliği var ispatladığı? Cengiz çok daha mantıklı bir tercih.

Bu Emre Mor'u Celta neden oynatmıyor? Adamların kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu sanırım ona rağmen hiç şans bulamıyor. Özetlere bakıyorum Sisto ve Aspas akıyor genellikle hücumda. Bence gereksiz bir kumar daha da dip gördükten sonra 3'e filan denenebilir şu haliyle 2 haneli rakamlar isteyecekler yine buna değecek ne özelliği var ispatladığı? Cengiz çok daha mantıklı bir tercih.

saf saf oynuyor çünkü. top ayağına geliyor ne yapacağını bilmiyor kafası kesik horoz gibi sağa sola götürüyor topu

Burada bosuna yaziyorlar, ne Celta 13m odedigi Emre'yi 6 ay sonra gondermek ister, ne de Roma Cengiz'i buraya kiralik gonderir. Adamlar 14-15m odemis, kiralik gonderirse italyan futboluna alismasi icin italya'dan bir takima gider.

Bi ara Cenk Ergün Ragnick bulusmasindan okumustum. Brumayi kiralayabileceklerini konusmuslardi sanirim.

Bu takimda harikalar yaratir arti Fatih Terimi babasi gibi seviyor olmasi Bu kiralik transferin olasiligini yükseltiyor gibi.

Ayrica hoca da agzindan kaçirdi gibi Carole yi düsünüyor sol bekte.

Ayrica Emre Akbaba hayrani oldugunu düsünüyorum hocanin belhandanin yerine düsünüyor olabilir.

Gomis ve Erenden de yeterli performansi görmedigini düsünüyorum hocanin. Oraya yerli takviyesi olabilir sanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt