Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Emre Mor bu kafayla devam ederse Celta'da da yedek oyuncudan fazla olmaz, bir insan hic mi kendini gelistirmez, ne zaman hangi yerde calim atacagini bilmiyor, ne zaman pas atacagini bilmiyor, topu aliyor saga sola bakmadan dribbling yapiyor, surekli tek basina oynuyor.

Yetenekli oyuncu, oyun stili goze hos geliyor fakat bir tik uste cikmasi lazim artik.

arkadaşlar şu i. hagi de ne gördünüz de Galatasaray a yakıştırdınız. torpil mi yapalım yani Hagi nin hatırına. biraz duygusal davranıyoruz galiba Hagi adını duyunca.

Son düzenleme:
Emre mor neredeyse her Mac süre aliyor,son 20-30 dakika oyuna giriyor.

Cengiz daha az süre aliyor

Bi ara Cenk Ergün Ragnick bulusmasindan okumustum. Brumayi kiralayabileceklerini konusmuslardi sanirim.

Bu takimda harikalar yaratir arti Fatih Terimi babasi gibi seviyor olmasi Bu kiralik transferin olasiligini yükseltiyor gibi.

Ayrica hoca da agzindan kaçirdi gibi Carole yi düsünüyor sol bekte.

Ayrica Emre Akbaba hayrani oldugunu düsünüyorum hocanin belhandanin yerine düsünüyor olabilir.

Gomis ve Erenden de yeterli performansi görmedigini düsünüyorum hocanin. Oraya yerli takviyesi olabilir sanirim.

Gomis haricindeki bütün yorumlarınız gayet mantıklı. Gomis daha ne yapsın. daha bugün tekrar gösterdi nasıl bir futbolcu olduğunu gol atmasa bile.

En çok istediğim transfer Filipe Luis.
İleri geri inanılmaz çalışıyor, çok faydalı bir oyunu var.

Filipe ve Mariano ile çok ağır bir üstünlüğümüz olur tüm kanat organizasyonlarımızda.

----------------------Bafetimbi Gomis

---------------------Younes Belhanda

Gaitan---------------------------------------------Feghouli

-------------Ndiaye-----------------Fernando

Filipe----------Serdar--------Maicon------------Mariano

------------------------Muslera

Gaitan'ı örnek olarak yazdım, olabilecek bir transfer olarak görmüyorum.
Bana kalsa Filipe ve Asamoah'ı aynı anda isterim ben takımda.
Önlü arkalı oynayabilirler, ya da Asamoah'ı ortaya çekip Ndiaye ile yanyana Fernando'nun önünde oynatarak çok kuvvetli ve çift yönlü çalışacak bir orta saha yaratılabilir. Gerekli durumlar için Filipe'yi de yedekleyebilir.

Bu iki adam gelse sonuç olarak benim için işlem tamamdır.

sol bek, sol stoper ve kanat-10 numara oynayabilen bi oyuncu şart

Genc oyuncu lazim bize.

Filipe Luis cok kaliteli ve klas bir adam mesela ama ilk 11 de bu kadar fazla yasli adam olmamali bence. Bu bizim aleyhimize isler bir yerden sonra.

Su anki ideal onbirimiz de en genc adam 26 yasindaki Linnes, ki onun yerine de adam bakiliyor.

Transfer nöbetine ümitle bakmak gerçekten çok güzel. Hafızalardan çıkmayacak bir hafta yaşadık :D Efsanevi twit, rakiplerin puan kaybı, döve döve kazandığımız maç ve transfer dönemi... Mirallas, Asamoah, Gomis'in yanına genç ve kiralık pırpır forvet bizi şampiyonluğa götürecektir.

Genc oyuncu lazim bize.

Filipe Luis cok kaliteli ve klas bir adam mesela ama ilk 11 de bu kadar fazla yasli adam olmamali bence. Bu bizim aleyhimize isler bir yerden sonra.

Su anki ideal onbirimiz de en genc adam 26 yasindaki Linnes, ki onun yerine de adam bakiliyor.

Muslera 31
Serdar 27
Maicon 29
Ndiaye 27
Fernando 30
Gary 28
Feghouli 28

Bunlar bi 4 sene beraber oynarlar (muslera serdar maicon 8 sene rahat oynarlar beraber. Onlarda yas onemli degil)

Mariano
Gomis

İleride degismesi gerek sadece ( iki sene sonra)

#ReteenOfTheKing #İmparator #MaiconTheBeast #GSCİnsta
164288cb1ebd50ee03b4da669a815b4a.jpg

Bu arada Emre Mor bu kafayla devam ederse Celta'da da yedek oyuncudan fazla olmaz, bir insan hic mi kendini gelistirmez, ne zaman hangi yerde calim atacagini bilmiyor, ne zaman pas atacagini bilmiyor, topu aliyor saga sola bakmadan dribbling yapiyor, surekli tek basina oynuyor.

Yetenekli oyuncu, oyun stili goze hos geliyor fakat bir tik uste cikmasi lazim artik.

Dortmund'a transfer olduğu zaman, onun yıldız olacağını düşünen arkadaşlara; ''Almanlarda Ben Yoktur,Biz Vardır,Bencil oyuncu sevmezler.Emre de bencil bir oyuncu,orada yapamaz'' demiştim.Yapamadı da.

Celta da şimdi sürünüyor.

Tekniği,sürati muhteşem,fakat bir dizi eksikleri var.

Halı saha topçu zekasından çıkamazsa ondan hiçbir yol olmaz.

Kulüplerin 1 transfer listeleri,bir de Uzun takip listeleri vardır.

Sisto'yu Midtjylland'dan beri yazıyorum kulübe.Hiç vazgeçmedim.

Sonunda,kendisinin uzun listede bulunan bir oyuncu olduğu bilgisini öğrendim bi şekilde..

Bonservisi de çok değil.En azından transfermarktte.

Mutlak Celta çok daha fazlasını isteyecektir.

O bize lazım.Ndiaye ile rakibi yerler

Pione Sisto - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

Son düzenleme:
Kulüplerin 1 transfer listeleri,bir de Uzun takip listeleri vardır.

Sisto'yu Midtjylland'dan beri yazıyorum kulübe.Hiç vazgeçmedim.

Sonunda,kendisinin uzun listede bulunan bir oyuncu olduğu bilgisini öğrendim bi şekilde..

Bonservisi de çok değil.En azından transfermarktte.

Mutlak Celta çok daha fazlasını isteyecektir.

O bize lazım.Ndiaye ile rakibi yerler

Pione Sisto - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

Sisto olabilir reis şu oynadığımız tempolu baskılı oyunda Sisto çok iş yapar

Eee ne yapacaklar? Oynatmayarak bu özelliklerinin gelişmesini mi bekleyecekler eğer öyleyse çok parlak bir fikre benziyor çünkü

banane kardeşim isterse turşusunu kursun. sanki ben oynatıyorum adamı anasını satayım
bundan adam olmaz diye oynatmıyor belli ki. biz nasıl sinanı oynatmayarak gelişmesini beklediysek onlarda bunu yapıyor demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt