Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Can gibi çıkışta olan bir oyuncu neden Türkiye’ye gelsin ki? Emre Can veya Mesut’dan biri Türkiye’ye gelsin bana ulaş sana Nusret’de steak ısmarlayayım. Bu adamlar 32-33 yaşından önce Türkiye’ye gelmez, gelmeleri de inanılmaz saçma olur. Bence bu konuyu konuşmak bile son derece hayalperestlik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon sonu Mesut Türkiye ye gelir ama kime gider bilmem..

Emre Can ın da 2 yılı daha var ama yime de gelebilir

Bende aynı düşünüyorum fakat ikinci yarı daha zorlu maçlara çıkacaklar ve sandro daha çok 11 olacaktır eğer sandro sakatlanırsa höwedes gibi seçenekleri var ki de sciglio da sol beke kaydırılabilir. Sene başında vermemelerinin en büyük nedeni sol bek değildi orta sahada 4 tane önemli oyuncusu sakattı ve ne zaman döneceklerini bilmiyorlardı hatta CL kadrosuna yazarken Asamoah'ı orta saha olarak düşündüler zaten CL kadrosunu da zar zor doldurdular lichtenstein'ın girmesi beklenirken sakatlar yüzünden Asamoah girdi. Ama bu sefer gelebilir çünkü sakatlar iyileşti belki de asamoah'ın da önünü açmak adına izin verebilirler
Asamoah/Sandro rotasyonu konusunda hak veriyorum ama Juventus'un en geniş rotasyon bölgesi orta saha. Asamoah'ı saymadan 6 tane orta sahaları var adamların. O süreci hatırlıyorum sezon başında Khedira ve Marchisio sakattı ve buna rağmen Asamoah'ı orta sahada kullanmadılar. Bence Asamoah'ı tutma sebepleri doğrudan sol bek ile alâkalı. Howedes sakat, De Sciglio'yu da bu sezon hiç sol bekte kullanmadılar üstelik Sciglio da 34 yaşındaki Lichsteiner'in tek alternatifi. Sandro'nun yokluğunda işleyen bir Asamoah varken orada yeni arayışlara gireceklerini hiç sanmıyorum. Transfer dönemi boyunca da net olarak Asamoah transferinin Spinnazola'ya bağlı olduğu gerek basında gerek de resmi ağızlar tarafından söylenmişti. Juve'nin Asamoah'ı tutma sebebi bence tamamen sol bek kaynaklı.

Son düzenleme:
[FONT=&quot]
Roberto Baggio ??????@baggio_transferTakip ediliyor
@baggio_transfer​
adlı kişi takip ediliyor

Daha fazla

[/FONT]​
[FONT=&quot]Sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak bu gece
1f525.png

[/FONT]

[FONT=&quot]
DSuSxtOW0AEpZXl.jpg

[/FONT]

Sezon sonu Mesut Türkiye ye gelir ama kime gider bilmem..

Emre Can ın da 2 yılı daha var ama yime de gelebilir

Dün izlediğim Mesut bugün dünya üzerinde istediği takımda 11 oynar. Arsenal bu devre arası bırakıyorum dese en az 2 üst düzey takım talip olur. Hadi en en kötü Dortmund, Milan, Inter gibi 2. sınıf takımlar alır. Türkiye’ye gelene kadar Mesut’u alacak takım çok piyasada.

Asamoah/Sandro rotasyonu konusunda hak veriyorum ama Juventus'un en geniş rotasyon bölgesi orta saha. Asamoah'ı saymadan 6 tane orta sahaları var adamların. O süreci hatırlıyorum sezon başında Khedira ve Marchisio sakattı ve buna rağmen Asamoah'ı orta sahada kullanmadılar. Bence Asamoah'ı tutma sebepleri doğrudan sol bek ile alâkalı. Howedes sakat, De Sciglio'yu da bu sezon hiç sol bekte kullanmadılar üstelik Sciglio da 34 yaşındaki Lichsteiner'in tek alternatifi. Sandro'nun yokluğunda işleyen bir Asamoah varken orada yeni arayışlara gireceklerini hiç sanmıyorum. Transfer dönemi boyunca da net olarak Asamoah transferinin Spinnazola'ya bağlı olduğu gerek basında gerek de resmi ağızlar tarafından söylenmişti. Juve'nin Asamoah'ı tutma sebebi bence tamamen sol bek kaynaklı.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Bir şekilde 6 aylık idare edebilirler bir nebze de Sandro'nun fiyatını daha da arttırmak için daha fazla süre vereceklerdir. Asamoah genel olarak sadece kupa'da oynuyor ki onda da neredeyse finale çıktılar sayılır onun da oynayacağı bir kulvar kalmayacak. Terim'in ikili ilişkilerini ve güçlü bağlantılarını kullanarak zaten adamlar da kupa harici ligde 2-3 maç oynayan Asamoah'ı yollamaya ikna edebilirler. Sandro kronik sakat olsa tamam ama artık bir zahmet de 6 ay oynatsınlar zaten şurada 25-26 maç kaldı en kötü Liechtenstein'ı sağda oynatıp sol da De Sciglio'yu sola atabilirler. Onlar için Asamoah puzzle'ın olmazsa olmaz önemli parçası değil fakat bizim için olmazsa olmaz bir olay belki bir şekilde çözülebilir

[FONT="][INDENT][URL="https://twitter.com/baggio_transfer"]Roberto Baggio ������@baggio_transfer[/URL]Takip ediliyor
@baggio_transfer​
adlı kişi takip ediliyor

Daha fazla

[/FONT]
[/INDENT]
[FONT="]Sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak bu gece [IMG]https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f525.png[/IMG]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#14171A][FONT="]
DSuSxtOW0AEpZXl.jpg

[/FONT]

Kim bu

Deulofeu net Feghouliden daha kötü oyuncu Barcada oynamasına rağmen,kolpadır zatende diyim dedim

Roberto Baggio ??????‏
@baggio_transfer
SON DAKİKA |
Galatasaray Trabzonspor'dan Fabian Castillo'ya talip oldu

:(

Aga bu herif müthiş bir yalancı yav, inanmayın. Bir ara bunu takip ediyordum. 10 duyum veriyorsa 10’u da yalandı. Collina, quaker falan çok daha güvenilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt