- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Can gibi çıkışta olan bir oyuncu neden Türkiye’ye gelsin ki? Emre Can veya Mesut’dan biri Türkiye’ye gelsin bana ulaş sana Nusret’de steak ısmarlayayım. Bu adamlar 32-33 yaşından önce Türkiye’ye gelmez, gelmeleri de inanılmaz saçma olur. Bence bu konuyu konuşmak bile son derece hayalperestlik.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asamoah/Sandro rotasyonu konusunda hak veriyorum ama Juventus'un en geniş rotasyon bölgesi orta saha. Asamoah'ı saymadan 6 tane orta sahaları var adamların. O süreci hatırlıyorum sezon başında Khedira ve Marchisio sakattı ve buna rağmen Asamoah'ı orta sahada kullanmadılar. Bence Asamoah'ı tutma sebepleri doğrudan sol bek ile alâkalı. Howedes sakat, De Sciglio'yu da bu sezon hiç sol bekte kullanmadılar üstelik Sciglio da 34 yaşındaki Lichsteiner'in tek alternatifi. Sandro'nun yokluğunda işleyen bir Asamoah varken orada yeni arayışlara gireceklerini hiç sanmıyorum. Transfer dönemi boyunca da net olarak Asamoah transferinin Spinnazola'ya bağlı olduğu gerek basında gerek de resmi ağızlar tarafından söylenmişti. Juve'nin Asamoah'ı tutma sebebi bence tamamen sol bek kaynaklı.Bende aynı düşünüyorum fakat ikinci yarı daha zorlu maçlara çıkacaklar ve sandro daha çok 11 olacaktır eğer sandro sakatlanırsa höwedes gibi seçenekleri var ki de sciglio da sol beke kaydırılabilir. Sene başında vermemelerinin en büyük nedeni sol bek değildi orta sahada 4 tane önemli oyuncusu sakattı ve ne zaman döneceklerini bilmiyorlardı hatta CL kadrosuna yazarken Asamoah'ı orta saha olarak düşündüler zaten CL kadrosunu da zar zor doldurdular lichtenstein'ın girmesi beklenirken sakatlar yüzünden Asamoah girdi. Ama bu sefer gelebilir çünkü sakatlar iyileşti belki de asamoah'ın da önünü açmak adına izin verebilirler
Valla milletin çoğunluğun fikriyle görüşüyle seninki uymuyorsa bi önyargı varsa bence bunun sende olma ihtimali baya yüksek..
Bazen düşsede oyundan bende beğeniyorum kardeş yanlız değilsin.belhanda'yı şu ülkede begenen tek benim heralde , belhanda 'yı savunmak için bir sürü şey yazmıştım ama ellerimi yoramam nasıl olsa kimsenin fikri değişmiycek önyargı kötü bişey be...
Sezon sonu Mesut Türkiye ye gelir ama kime gider bilmem..
Emre Can ın da 2 yılı daha var ama yime de gelebilir
mucitler de senin gibi düşünseydi şuan teknoloji olarak 200 yıl gerideydik...
Asamoah/Sandro rotasyonu konusunda hak veriyorum ama Juventus'un en geniş rotasyon bölgesi orta saha. Asamoah'ı saymadan 6 tane orta sahaları var adamların. O süreci hatırlıyorum sezon başında Khedira ve Marchisio sakattı ve buna rağmen Asamoah'ı orta sahada kullanmadılar. Bence Asamoah'ı tutma sebepleri doğrudan sol bek ile alâkalı. Howedes sakat, De Sciglio'yu da bu sezon hiç sol bekte kullanmadılar üstelik Sciglio da 34 yaşındaki Lichsteiner'in tek alternatifi. Sandro'nun yokluğunda işleyen bir Asamoah varken orada yeni arayışlara gireceklerini hiç sanmıyorum. Transfer dönemi boyunca da net olarak Asamoah transferinin Spinnazola'ya bağlı olduğu gerek basında gerek de resmi ağızlar tarafından söylenmişti. Juve'nin Asamoah'ı tutma sebebi bence tamamen sol bek kaynaklı.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
[FONT="][INDENT][URL="https://twitter.com/baggio_transfer"]Roberto Baggio ������ @baggio_transfer[/URL]Takip ediliyor@baggio_transferadlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
[/FONT][/INDENT]
[FONT="]Sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak bu gece [IMG]https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f525.png[/IMG]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#14171A][FONT="]![]()
[/FONT]
Deolefeu BarçadanKim bu
Kim icin sicak gececekmis?[FONT="]Roberto Baggio @baggio_transferTakip ediliyor
@baggio_transferadlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
[/FONT][FONT="]Sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak bu gece![]()
[/FONT]
[FONT="]![]()
[/FONT]
bizim için