Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda'yı şu ülkede begenen tek benim heralde , belhanda 'yı savunmak için bir sürü şey yazmıştım ama ellerimi yoramam nasıl olsa kimsenin fikri değişmiycek önyargı kötü bişey be...

Neye göre önyargı? Sen beğeniyor ve yaptığı işin yeterli olduğunu savunuyor olabilirsin ama beğenmeyenler ve yetersiz bulanlar da olabilir. Senin doğru kabul ettiğini diğerleri desteklemiyor diye önyargılı yaklaşıldığını düşünmen saçma. Seninde dediğin gibi “savunmak için” adamı olduğundan daha da üstün görüyorsunuz. Beğenmeyenlere adama düşmanmış damgası vurup önyargılı yaklaşan sizlersiniz yoksa bizlerde onun daha iyi olmasını istiyor ve bekliyoruz hepsi bu

[FONT="][INDENT][URL="https://twitter.com/baggio_transfer"]Roberto Baggio ������@baggio_transfer[/URL]Takip ediliyor
@baggio_transfer​
adlı kişi takip ediliyor

Daha fazla

[/FONT]
[/INDENT]
[FONT="]Sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak bu gece [IMG]https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f525.png[/IMG]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#14171A][FONT="]
DSuSxtOW0AEpZXl.jpg

[/FONT]

İnşallah yalan değildir yav.

Hem hızı hem yeteneği hem tekniği olan kanat oyuncularını hep sevmişimdir bunlardan biri de Feghouli takımımız da oynuyor

Sene başında biraz biraz oynuyordu ama sonradan kesik yedi takımda Barça 4*4*2 de oynasa 4*3*3 de oynasa bir türlü yer bulamadı kendisine takımda hani birazcık bir ihtimal var gibi

Kanatlarda iyi halleriyle Deulofeu-Feghouli olunca zaten rakibine kolayca üstünlük kurabilirsin STSL'de

Aga bu herif müthiş bir yalancı yav, inanmayın. Bir ara bunu takip ediyordum. 10 duyum veriyorsa 10’u da yalandı. Collina, quaker falan çok daha güvenilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan baktım sadece adam resmen sallama şov yapmış ben sadece Aşkın Ateşin duyumlarına bakıyorum twitterda öbürlerini bilmiyorum bile

Arkadaş gece gece güzel sallamış

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Yeni transfer döneminde ilk mesajım . İnşallah ayın sonuna kadar güzel haberler alırız

Takımımız güzel diyoruz ancak hala deplasmanda oyuna ağırlığını koyabilecek , maçı çevirebilecek oyuncu sayımız çok az

Beşiktaş CL 50.000.000 euro
Cenk tosun 25.000.000 euro
Yani 75 m euro= 322 milyon TL. Buda Dursun özbekin riva gelirini kırdırdıktan sonra aldığı 308 mTL den fazla. Dursun özbek tarihin açık ara Gelmiş geçmiş en kötü başkandır, -alinti

vay anasini,deli para

Yani 75 m euro= 322 milyon TL. Buda Dursun özbekin riva gelirini kırdırdıktan sonra aldığı 308 mTL den fazla. Dursun özbek tarihin açık ara Gelmiş geçmiş en kötü başkandır, -alinti

vay anasini,deli para

Tam tersi senaryo da sene sonu CL'ye gidemedikleri taktir de ellerindeki yaşlı kadro ve yüksek maaşlar sonrasında ne olabilir mesela biz üst üstte 2 sene şampiyon olsak ekonomik ve kadro gücü olarak 2 sene sonra biz ve diğer kulüpler hangi nokta da olur :D

Neye göre önyargı? Sen beğeniyor ve yaptığı işin yeterli olduğunu savunuyor olabilirsin ama beğenmeyenler ve yetersiz bulanlar da olabilir. Senin doğru kabul ettiğini diğerleri desteklemiyor diye önyargılı yaklaşıldığını düşünmen saçma. Seninde dediğin gibi “savunmak için” adamı olduğundan daha da üstün görüyorsunuz. Beğenmeyenlere adama düşmanmış damgası vurup önyargılı yaklaşan sizlersiniz yoksa bizlerde onun daha iyi olmasını istiyor ve bekliyoruz hepsi bu

adamın her yaptıgı hatadan sonra sneijder olsaydı yapmazdı diyen bir ton adam biliyorum,izleyen bir sürü insan hata yapsa da kötülesem diye bekliyor resmen, yıllarca gelen on numaralara yapılan hagi baskısının ,(ön yargısının ) herhangi bir olumlu katkı sagladıgını düşünmüyorum...

vay anasini,deli para
50 Milyon Euro tahmin mi?

Yaşın kaç bilmiyorum ama, belli ki şu lafı üç beş saniye olsun düşünmeden etmişsin. Sergenin şu forum için verdiği emeğin yarısını ver, ondan sonra kimin bardağı boş, kimin bardağı dolu konuşuruz.

O yüzden diyorum ya.

Akşama kadar Twitter arama kutusuna #gala yazıp transfer haberi bakıyor.

24 yaşındayım. Başımı kitaptan kaldıramıyorum. Yüksek lisansı dildi yds idi KPSS idi bı ton derdim var.
Böyle boş işlerde koşan adamları görünce şaşırıyorum belki de kıskanıyorum kim bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt