Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Reyis fenerin kocası olmaya geliyorum demiş.
Tudorun gidişi sonrasında sende pozitif bir hava sezinliyorum renktaş,Evra transferine karşı olmanı beklerdim aslında yaşından ötürü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reyis fenerin kocası olmaya geliyorum demiş.
Tudor var.Berlusconi ile Juve arasında bildiğim direkt bir bağlantı yok ama keşke olsa tabi...
Muslera Mariano Maicon Serdar Evra Ndiaye Fernando Feghouli Belhanda Mirallas Gomis harika olurdu. Ama sadece sol bek alirsak sol önde garry olur.Evrali kadrolari yazmaya baslayalim
6 aylık bir çözüm olarak evraya hayır demem. Devre arasında iyi topcu almak zor. Asamoahla da gelecek sezon için anlassinlar işte şimdiden.Tudorun gidişi sonrasında sende pozitif bir hava sezinliyorum renktaş,Evra transferine karşı olmanı beklerdim aslında yaşından ötürü
Latovlevici ile sözleşme uzatırız ho
Tudor var.
Pixel 2 XL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dransfer yok,terkedin forumu
Yav tabikide elimizdeki Carole-Linnes-Latovlevici'yi filan bakarak Evra bu yaşına rağmen iyidir her türlü ona bişey demiyorum
Ama elimizde transfer yapma şansı varken 40'ına dayanmış Evra'yı almak anca bizim yönetimin çapına yakışır bişey adam 1yıldır oynamıyor üstelik öyle 18-19 yaşında değil kendini öyle 2-3 maçta toplayamayacaktır bu yaştan sonra form tutması fizik olarak kendine gelmesi kolay değil
Ocak ayında aldığın adamın direk gelip katkı vermesi hazır olması lazım
Yav düşünün 2010 'da dünyanın en iyi orta sahası Sneijder 2.5-3 yıl sonra Galatasaray'a geldi üstelik 27 yaşında Evra'dan 10 yaş genç olarak geldi adamın kendini toparlaması 1 yıl sürdü o geldiği dönemde katkı alamadık adamdan üstelik Sneijder 'in oynadığı mevki bek kadar fizik/kondisyon gerektirmiyordu bile
Kimse kusura bakmasın adamın kariyerine futbolculuğuna saygım sonsuz 21. yüzyılın en iyi sol beklerinden birisi adam buna bişey diyemem ama 36-37 yaşında 1 yıldır top oynamayan adamı ocak ayında sol beke alıp haydi hemen form tut takımın sol bek problemini kökünden çöz diye beklemek saçmalıktır anca bizim yönetimin yapabileceği saçmalık hemde ...