Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav tabikide elimizdeki Carole-Linnes-Latovlevici'yi filan bakarak Evra bu yaşına rağmen iyidir her türlü ona bişey demiyorum

Ama elimizde transfer yapma şansı varken 40'ına dayanmış Evra'yı almak anca bizim yönetimin çapına yakışır bişey adam 1yıldır oynamıyor üstelik öyle 18-19 yaşında değil kendini öyle 2-3 maçta toplayamayacaktır bu yaştan sonra form tutması fizik olarak kendine gelmesi kolay değil

Ocak ayında aldığın adamın direk gelip katkı vermesi hazır olması lazım

Yav düşünün 2010 'da dünyanın en iyi orta sahası Sneijder 2.5-3 yıl sonra Galatasaray'a geldi üstelik 27 yaşında Evra'dan 10 yaş genç olarak geldi adamın kendini toparlaması 1 yıl sürdü o geldiği dönemde katkı alamadık adamdan üstelik Sneijder 'in oynadığı mevki bek kadar fizik/kondisyon gerektirmiyordu bile

Kimse kusura bakmasın adamın kariyerine futbolculuğuna saygım sonsuz 21. yüzyılın en iyi sol beklerinden birisi adam buna bişey diyemem ama 36-37 yaşında 1 yıldır top oynamayan adamı ocak ayında sol beke alıp haydi hemen form tut takımın sol bek problemini kökünden çöz diye beklemek saçmalıktır anca bizim yönetimin yapabileceği saçmalık hemde ...

Bu sezon 600 küsür dakika süre bulmuş ve antrenmanlarını sürdürüyor çok kötü durumda değildir diye düşünüyorum

Tudorun gidişi sonrasında sende pozitif bir hava sezinliyorum renktaş,Evra transferine karşı olmanı beklerdim aslında yaşından ötürü
6 aylık bir çözüm olarak evraya hayır demem. Devre arasında iyi topcu almak zor. Asamoahla da gelecek sezon için anlassinlar işte şimdiden.

asamoah kime kapaklanacak en cok onu merak ediyorum adam resmen piyasa yapıyor juve ve biz sayesinde

dransfer yok,terkedin forumu

giphy.gif

Yav tabikide elimizdeki Carole-Linnes-Latovlevici'yi filan bakarak Evra bu yaşına rağmen iyidir her türlü ona bişey demiyorum

Ama elimizde transfer yapma şansı varken 40'ına dayanmış Evra'yı almak anca bizim yönetimin çapına yakışır bişey adam 1yıldır oynamıyor üstelik öyle 18-19 yaşında değil kendini öyle 2-3 maçta toplayamayacaktır bu yaştan sonra form tutması fizik olarak kendine gelmesi kolay değil

Ocak ayında aldığın adamın direk gelip katkı vermesi hazır olması lazım

Yav düşünün 2010 'da dünyanın en iyi orta sahası Sneijder 2.5-3 yıl sonra Galatasaray'a geldi üstelik 27 yaşında Evra'dan 10 yaş genç olarak geldi adamın kendini toparlaması 1 yıl sürdü o geldiği dönemde katkı alamadık adamdan üstelik Sneijder 'in oynadığı mevki bek kadar fizik/kondisyon gerektirmiyordu bile

Kimse kusura bakmasın adamın kariyerine futbolculuğuna saygım sonsuz 21. yüzyılın en iyi sol beklerinden birisi adam buna bişey diyemem ama 36-37 yaşında 1 yıldır top oynamayan adamı ocak ayında sol beke alıp haydi hemen form tut takımın sol bek problemini kökünden çöz diye beklemek saçmalıktır anca bizim yönetimin yapabileceği saçmalık hemde ...

Arda ne kadar oynarsa Evra'da en az o kadar oynar bence.

Acik konusmak gerekirse Evra'yi yasindan dolayi tercih etmezdim ama buyuk paralar veremeyecegimize gore 6 ay Evra idare eder. Sampiyonluk yolunda Evra'nin tecrubesi takima cok sey katacaktir.

Latolevici, Linnes, Hakan Balta, Carole oynayacagina, veya riskli bir scout transferi yapacagimiza Evra gelsin, bize Mariano gibi kendini ispatlamis adam lazim, onemli bir ikinci devreye giriyoruz, oyle guney amerikadan scout transferine su an gerek yok. 6 ay Evra oynar, sene sonu da iyi bir sol bek alinir.

Takildigim nokta, Evra'nin durumu nasil, Marsilya'da nasil bir performans sergiledi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt