Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Evra'yı son zamanlarda tek 1 maçını tam izledim bu yılın Rennes maçını hani fransa liginde ilk 10'a girmeye oynayan Rennes maçını

Fizik olarak Selçuk o Evra'dan çok daha iyiydi inanın bana hani Selçuk göstermelik geriye koşuyor ya Evra baya emekli amcalar sabah koşusuna çıkmış gibi aheste aheste geliyordu geri kendi sahasına

Eğer o haliyle Evra gelecekse Carole-Linnes dursun diyorum en azından sol beke transfer yapmadık derim istediğinizi de deyin bana bu konuda

Hani bilmiyorum bazıları ölüp biriyor Evra'da Evra son 1 yılda kaç defa maçını izlediniz adamın neye göre istiyorsunuz ? ManU'daki Evra 'mı gelecek zannediyorsunuz anlamıyorum ki ...

Dünya üzerinde sol bek mi kalmadı bu ne biçim bir çapsızlık 40 yaşına dayanmış adamı kurtarıcı olarak görüyor taraftarımız ...

Evra geliyorsa ben de Vidic'i istiyorum arkadaş ne olsa büyük topçu ne olsa 6 aylığına gelecek ne olsa Ahmet'ten Denayer'den iyidir değil mi !!? gelsin Serdar'ın yerine oynasın !!!

Kurtarıcı olarak görmüyoruz renktaş.

1- Asamoah alınmalı diyor herkes zaten.
2- Olmuyorsa Güney Amerika'dan ucuz bi Scout transferi yapsın da diyoruz.
3- 2. Maddenin gerçekleşmeyeceğini biliyoruz.
4- Fransa Ligi ile bizim ligin kalitesi arasında uçurum var. Öldü, bitti denilen adamlar hala çatur çutur oynuyor bu ligde. Bknz: Emre B./Eto/Drogba/Adebayor/Love/Selçuk Şahin/Bir dönem müthiş oynayan sivaslı Cicinho
5- İlk iki maddenin gerçekleşmeyeceğine inandığımız için bari Carole ve Linnes yerine Evra gelsin diyoruz. Carole'de beyin yok. Linnes desen 37'lik Evra bu herife bi omuz atsa 10 metre uçar. Evra'dan kimse müthiş gel gitler beklemiyor. Sadece Carole gibi mal mal pas hataları yapmasın, Linnes gibi biri omuz attığında 10 metre geriye uçmasın veya en ufak bir şeyde eli ayağına dolanmasın, oyun zekasıyla sol taraftan oyunu açacak kilit pasları Mariano gibi atsın yeter. Bunları karşılayabileceğini düşünüyor çoğunluk. O yüzden gelsin diyoruz. Carole ve Linnes'den ne kadar kötü oynayacak Evra.

Zarar filan etmeyeceğiz. 600K'ya filan oynayacak 6 aylığına. Beğenirsek 1 yıl daha uzatırırz, beğenmessek zaten gidecek.

fatih hoca acele etmeyin demiş.by by evra.
Im+keeping+this+one+for+when+i+inevitably+find+something+_c8e3f68bca671a397263c38b81f231fd.png

Kurtarıcı olarak görmüyoruz renktaş.

1- Asamoah alınmalı diyor herkes zaten.
2- Olmuyorsa Güney Amerika'dan ucuz bi Scout transferi yapsın da diyoruz.
3- 2. Maddenin gerçekleşmeyeceğini biliyoruz.
4- Fransa Ligi ile bizim ligin kalitesi arasında uçurum var. Öldü, bitti denilen adamlar hala çatur çutur oynuyor bu ligde. Bknz: Emre B./Eto/Drogba/Adebayor/Love/Selçuk Şahin/Bir dönem müthiş oynayan sivaslı Cicinho
5- İlk iki maddenin gerçekleşmeyeceğine inandığımız için bari Carole ve Linnes yerine Evra gelsin diyoruz. Carole'de beyin yok. Linnes desen 37'lik Evra bu herife bi omuz atsa 10 metre uçar. Evra'dan kimse müthiş gel gitler beklemiyor. Sadece Carole gibi mal mal pas hataları yapmasın, Linnes gibi biri omuz attığında 10 metre geriye uçmasın veya en ufak bir şeyde eli ayağına dolanmasın, oyun zekasıyla sol taraftan oyunu açacak kilit pasları Mariano gibi atsın yeter. Bunları karşılayabileceğini düşünüyor çoğunluk. O yüzden gelsin diyoruz. Carole ve Linnes'den ne kadar kötü oynayacak Evra.

Zarar filan etmeyeceğiz. 600K'ya filan oynayacak 6 aylığına. Beğenirsek 1 yıl daha uzatırırz, beğenmessek zaten gidecek.

İnan reis şu mantıkla transfer yapmaya ben kesinlikle karşıyım şöyle en azından transfer yapmış oluruz Linnes'ten iyidir X'den iyidir en azından diye diye bu haldeyiz

Yıllardır şundan iyidir yav en azından Sarbi'den iyidir diye diye son 15 yılda 11-12 tane sağ bek aldık aralarında bir Eboue tuttu geri kalan hepsinde kürkçü dükkanı gibi yine bir şekilde Sarbi oynadı şimdi Mariano geldi Allahtan yoksa yav Sarbi'den iyidir en azından transfer yapmış oluruz mantığıyla transfer yapılmış olsaydı yine Sarbi'yi arıyor olurduk

İnan reis şu mantıkla transfer yapmaya ben kesinlikle karşıyım şöyle en azından transfer yapmış oluruz Linnes'ten iyidir X'den iyidir en azından diye diye bu haldeyiz

Yıllardır şundan iyidir yav en azından Sarbi'den iyidir diye diye son 15 yılda 11-12 tane sağ bek aldık aralarında bir Eboue tuttu geri kalan hepsinde kürkçü dükkanı gibi yine bir şekilde Sarbi oynadı şimdi Mariano geldi Allahtan yoksa yav Sarbi'den iyidir en azından transfer yapmış oluruz mantığıyla transfer yapılmış olsaydı yine Sarbi'yi arıyor olurduk
Napalım kardesim daha iyisini şimdilik alabiliyormuyuz alamıyoruz. Asamoahmı bekleyeceğiz ciğer bekleyen kedi gibi. Adam gelecek 6 ay oynayacak topunu. Kusura bakma ama Evra 46 yaşında gelsin. O carole lato linnes falan alayini donunda sallar. Ömrü billah oynasin diyen yok zaten adama.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş doğru diyorsun tabii ama, transferleri biz yapmıyoruz ki. Yoksa biz istediğimiz kadar diyelim ki X oyuncusu alınsın. Ne değişecek ki. İhtimaller dahilinde konuşuyoruz, tartışıyoruz.

fatih hoca acele etmeyin demiş.by by evra.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

elmmanderi ilk gökmen söyledi

Patrice Evra: ''Bir şey değiştirmem gerekiyor. Kramponlar yanlış renkte yani geçmişte ki renkte, yeni renkler yakında geliyor''

Sergicim tahmin et Dünya basınında Evra ile anılan tek kulüp hangisi???

Futbol Arena yeni renkleri açıklasın.

oh be yiğit gitti,evra gelmeyecek

Yav 2 hafta önce 32 yaşındaki F.Luis'e yaşlı gelmesin diyenler burda 36 yaşındaki Evra gelsin diyorlar birde tutturmuşlar sanki dünya üzerinde ki tek sol bek Asamoah ve Evra

Asamoah olmayacaksa mecbur 40'ına merdiven dayamış Evra'yı almak zorundayız gibi yorum yapılıyor

Yav 2 hafta önce 32 yaşındaki F.Luis'e yaşlı gelmesin diyenler burda 36 yaşındaki Evra gelsin diyorlar birde tutturmuşlar sanki dünya üzerinde ki tek sol bek Asamoah ve Evra

Asamoah olmayacaksa mecbur 40'ına merdiven dayamış Evra'yı almak zorundayız gibi yorum yapılıyor
Başka birini almamiz ne kadar vakit alacak. Sence vaktimiz varmı. Yok. Kardeşim anlamıyon galiba. Kimi alalım mesela senin önerilerin kimler.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evra zaten hocanın ilk tercihi degildir bencede muhtemelen asamoah icin son ana kadar zorlanır italyanlar sittiri cekince evrayı alırız heralde

Dün gece özetlemiştim durumu;

Kulüp şunu kendine net olarak açıklamalı; Asamoah bugün veya yazın bizimle sözleşme imzalıyor mu? Gidip İtalya'ya kapısında yatıp olumlu veya olumsuz bir sonuca bağlasınlar.

Eğer Asamoah sezon sonu gelecekse yedeği olacak birine 5-6 milyon € bonservis verilmez, 6 ay için boştaki Evra'yı alırsın.
Eğer Asamoah hiç bir zaman gelmeyecek ise hemen şimdi Brezilya'dan falan 5-6 milyon € karşılığında Telles gibi birini bulup getirirsin.

Bizi bırak kulübü yönetenler bilmiyor sonucun ne olacağını.

Transfer nöbeti mi Pokemon tarlasi mi belli degil

Devre arasında uzun vadeli iyi bir oyuncu bulamayacağımıza göre Evra ivedi bir şekilde 6 aylığına takımımıza kazandırılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt