Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim yeni bir Cris vak'ası riskini almak istemeyecektir. Evra transferini onaylayacağını zannetmiyorum...

Terim yeni bir Cris vak'ası riskini almak istemeyecektir. Evra transferini onaylayacağını zannetmiyorum...

futbol arena özele göre acele etmeyin demiş fatih hoca zaten.futbol arena özel gecen balotelli menajeri-fiko buluşmasını da ilk yazandı.

Evra fizik olarak bitik durumda adam'in ayakta durmaya hali yok . sol bek ve sol kanata kaliteli oyuncu şart evra,linnes,lato,yasin,garry Galatasaray seviyesinde oyuncular degil ozellikle buyuk maclar da zorlanmamizin sebeplerinden biride bu adamlarin kalitesi bu kadar. Galatasaray maci izlerken kanser olmak istemiyorum valla bazen icim daraliyo.

evra transferinde evraklar bekleniyormus

images

Evra hangi numarayi alir

Mourinho'dan kendisine "palyaço" diyen Conte'ye sert cevap: "Chelsea teknik direktörünün benim geçmişte hata yaptığımı söylemesine gerek yok. Benim diyeceğim şu, ben hiç bir zaman şikeden ceza almadım."

Mücadele gücü çok yüksek, genç bir takımın olur da tecrübesinden faydalanmak için bu tip bir transfer yaparsın. Bizde yeteri kadar tecrübeli oyuncu var, mücadele gücünün başlarda zannedildiği kadar yüksek olmadığını gördük, organize bir takım da değiliz. Hem teknik hem fizik kalitesi yüksek oyuncu lazım, gerekirse başka transfer yapmama pahasına bütçenin önemli kısmı buraya harcanmalı. Hele bek oyuncusu için çok geçkin bir yaş. Dünyadaki tek aykırı örnek Zanetti' yi baz az almayı doğru bulmuyorum.

Cicinho 33 yaşında geldi, işin savunma tarafıyla pek alakası yoktu, kontraatak takımında hücum yönüyle iş yaptı. Clichy Evra' dan 4 yaş küçük ki oynadığı takım yaşlı olsa da tartışmasız ligin en organize takımı...

Fit fotoğraflarına aldanmak nasıl bir kafadır yahu?. Oldu o zaman, 45 yaşındaki Alpay Özalan da Ahmet Çalık' tan filan daha fit görünüyor; alıp koysak ya Maicon'un yanına?:38573:...

35lik Cicinho’nun iş yaptığı ligte Evra neden olmasın. Hatta Cicinho’yu bile bi ara ister gibiydik, kaldı ki Evra Cicinhodan kat kat kariyerli ve daha profesyonel.

Nedense Cenkin PL'e gitmesine sevindim. Insallah orada basarili olup, bu ülkedeki piyasa yükselir

Evra yerine Riera'yı mı alsak ya? Daha genç hem Evra'dan. 6 ay futbol oynadıktan sonra hocanın ekibine katılır.

Evrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pixel 2 XL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burada milletin Evra'ya tamam demesinin tek sebebi bonservissiz Asamoah transferi. Evra geldi patladı Linnes ile de şampiyon oluruz daha önce yaptık yine yaparız.

Asamoah transferine inanmamızın da tek nedeni bu;

59a7ffb061361f1290eac37a
Fena oynamış bizimle. Başka açıklaması yok.

Eğer adamsa en azından sene sonu için bir anlaşma yapar bizimle ki öyle bir hakkı var. Eğer yapmazsa validesini bile anarım.

Real’in genç sol bek Theo’yu kiralayacağı söylentisi vardı. O çocuğu birkaç kez izledim, fena değildi. Olma ihtimali varsa zorlanmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler asamoah bizi istemiyormuymus ne oldu gene saat 7 den beri uyuyordum haberler falan Ne?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt