Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler asamoah bizi istemiyormuymus ne oldu gene saat 7 den beri uyuyordum haberler falan Ne?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah ister bizi niye istemesin, gelirse ilk 11'de oynayacak ve Juve'de kazandığından daha fazla kazanacak. Juve devre arası bırakmayacak bu belli oldu gibi. Sezon sonu için imzalamak lazım bir an önce.

Asamoah'ın Juve ile kontratını uzatma ihtimali de var, bence pek olası değil ama yine de elimizi çabuk tutmalıyız.

Sıkıntı oyuncu bulmakta değil sıkıntı alacağımız kulübün planları doğrultusunda bırakmaması, en basiti empati yaparak şöyle düşünürsek şu an ligdeki durumumuz iyiyken elimizde telles olduğunu düşünelim ve çok iyi teklif geliyor fakat alternatifi yok satar mıydık satmaz mıydık zaten bu yüzden devre arası transferleri çok ama çok zordur :D
Dursun satardı

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evranın instagramdaki antrenman videolarına bakınca fizik olarak son derece fit ve güçlü olduğu belli oluyor ama futbolu ne seviyede orası belli değil. 37 yaşındaki emrenin başakşehiri taşıdığı ligde evranın yaşı çok problem değil bence mesele futbolu kafasında bitirip bitirmemesi ki ben kötü bi izlenim edinmedim. ayrıca karakter olarak 2.melo olma ihtimali de yüksek zira herif biraz kafadan kırık,olumlu anlamda yani enerjisi yüksek :D

Son düzenleme:
Benim bildiğim Fatih Terim, Ronaldo bile olsa taraftarıyla kavga eden adamı takıma aldırmaz. Evra da artık İnstagram'dan ne kadar hava atarsa atsın gelmiş 36'ya son demlerini yaşıyor. Bir güzel reklam yapıyor orada bizim millet de vay be diyor. Ben inanmıyorum eski halinin %10'unu bile verebileceğine.

%10 yeter diyen çıkmasın da şimdi, sıktı o muhabbetler...

carole ile mevcud gediği kapamak rezalet 1 hamle olur..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coentrao
Mathieu
Clichy

Sezon başı bu üç adamdan 2 sini rahat alabilirdik defans beton gibi olurdu almadık şimdide 37 lik evra ile uğraşıyoruz

Mariano maicon mathieu clichy

34 yaşındaki sol ayaklı fransız stoper mathieu yu kimse istemiyordu ama maicon ile müthiş ikili olurlardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müzmin sakatımız Tolga Ciğerci yi yurt dışına okutup elimize geçen parayla hocamızın prensi Ozan Tufan ı alsak fena olmaz aslında.

37 yaşında Emre bu ligde şov yapıyorsa 36 yaşındaki Evrada yapar. Şu şartlarda daha iyisini alamayacaklarini hepimiz biliyoruz devre arasi kimse oyuncusunu satmaz kolay kolay. Evra 6 ay için mantikli transfer. Hayırlı olsun.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt