- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Müzmin sakatımız Tolga Ciğerci yi yurt dışına okutup elimize geçen parayla hocamızın prensi Ozan Tufan ı alsak fena olmaz aslında.
1 Tolga 10000 Ozani donunda sallar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müzmin sakatımız Tolga Ciğerci yi yurt dışına okutup elimize geçen parayla hocamızın prensi Ozan Tufan ı alsak fena olmaz aslında.
Fiko menajer destegiyle yapiyor bu satislari,bizde menajer devreye girse komisyon diye agliyor taraftar
Cümle efsane yalnızevra carole gelsin
carole evradan pozisyon alma vs bi şeyler kapsa 6 ayda, seneye iş yapma ihtimali doğma durumuna gelme şansını yakalayabilme ihtimalini göz önünde bulundurmamızı sağlamayı başarabilir
Kiralik olabilir bence. Emre açısından zaten Fatih hoca faktörüyle iş çözülür.Emre mor'u celta Vigo birakir mi acaba
Türkiye liginin icinden gecer emre
Valla Evra'yı son zamanlarda tek 1 maçını tam izledim bu yılın Rennes maçını hani fransa liginde ilk 10'a girmeye oynayan Rennes maçını
Fizik olarak Selçuk o Evra'dan çok daha iyiydi inanın bana hani Selçuk göstermelik geriye koşuyor ya Evra baya emekli amcalar sabah koşusuna çıkmış gibi aheste aheste geliyordu geri kendi sahasına
Eğer o haliyle Evra gelecekse Carole-Linnes dursun diyorum en azından sol beke transfer yapmadık derim istediğinizi de deyin bana bu konuda
Hani bilmiyorum bazıları ölüp biriyor Evra'da Evra son 1 yılda kaç defa maçını izlediniz adamın neye göre istiyorsunuz ? ManU'daki Evra 'mı gelecek zannediyorsunuz anlamıyorum ki ...
Dünya üzerinde sol bek mi kalmadı bu ne biçim bir çapsızlık 40 yaşına dayanmış adamı kurtarıcı olarak görüyor taraftarımız ...
Evra geliyorsa ben de Vidic'i istiyorum arkadaş ne olsa büyük topçu ne olsa 6 aylığına gelecek ne olsa Ahmet'ten Denayer'den iyidir değil mi !!? gelsin Serdar'ın yerine oynasın !!!