Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evra gelmez umarim. Basalim parayi Asamoahi alak. Yarim sene lik kontratli Donk icin 2-3 milyon vermisti fuhuscu.

Ozan,Bursa günlerinde iyiydi Terim o günlerine döndürüp adam eder ama Aziz ölse yollamaz bize.

Ozan ne ya berbat bir transfer olur isminin geçmesi bile ürkünç

Patrice Evra(Yarım Sezon - Free)
Kevin Mirallas(2.5 Yıllık - 3 M Bonservis)

Yeterli olur,Yabancılardan Carrasso-Lato gider yerlilerden Emrah,Tarık,Umut.G,Çalık gider,Donku muhtemelen deep bench için tutabiliriz yarım devre daha mesela Kayseri maçında Fernando yok orada kulübeyi tamamlar

Asamoah-Juventus bizi boşuna oyaliyorlar

Belli ki satmayacaklar

Artik başka sol beklere yönelmemiz lazim

yaprak kıpırdamıyor Floryada bir reis var belli etrafa haber uçmuyor :) ortama bir disiplin geldiği duyum işkencemizden belli

evra carole gelsin

carole evradan pozisyon alma vs bi şeyler kapsa 6 ayda, seneye iş yapma ihtimali doğma durumuna gelme şansını yakalayabilme ihtimalini göz önünde bulundurmamızı sağlamayı başarabilir

Fiko menajer destegiyle yapiyor bu satislari,bizde menajer devreye girse komisyon diye agliyor taraftar

O kadar basit değil.Eyvallah menager desteği vardır.Fakat kesinlikle yönetimlerinde futboldan anlayan , futbolcudan anlayan, akıllı yöneticiler olduğu kesin.

Emre mor'u celta Vigo birakir mi acaba

Türkiye liginin icinden gecer emre

Valla Evra'yı son zamanlarda tek 1 maçını tam izledim bu yılın Rennes maçını hani fransa liginde ilk 10'a girmeye oynayan Rennes maçını

Fizik olarak Selçuk o Evra'dan çok daha iyiydi inanın bana hani Selçuk göstermelik geriye koşuyor ya Evra baya emekli amcalar sabah koşusuna çıkmış gibi aheste aheste geliyordu geri kendi sahasına

Eğer o haliyle Evra gelecekse Carole-Linnes dursun diyorum en azından sol beke transfer yapmadık derim istediğinizi de deyin bana bu konuda

Hani bilmiyorum bazıları ölüp biriyor Evra'da Evra son 1 yılda kaç defa maçını izlediniz adamın neye göre istiyorsunuz ? ManU'daki Evra 'mı gelecek zannediyorsunuz anlamıyorum ki ...

Dünya üzerinde sol bek mi kalmadı bu ne biçim bir çapsızlık 40 yaşına dayanmış adamı kurtarıcı olarak görüyor taraftarımız ...

Evra geliyorsa ben de Vidic'i istiyorum arkadaş ne olsa büyük topçu ne olsa 6 aylığına gelecek ne olsa Ahmet'ten Denayer'den iyidir değil mi !!? gelsin Serdar'ın yerine oynasın !!!

Yahu başımızdakiler tam küfürlük. Yatacak yerleri yok.Sadece bunlar değil bundan önceki başkan ve yönetimler, genel kurul falan alayının Allah belasını versin.
Ulan senin ne zamandan beri eksiklerin belli hala adam alacaklar.
Sene başı her zaman ki gibi fahiş transfer hataları yapılmamış olsaydı bu kadar puan kaybı olmaz..1,2 hamleylede şampiyonluğun en büyük adayı olurduk.

2.5 Milyon Euro verelim kabul etsin Juve'de eşşeklik etmesin.

asamoah juve'den daha iyi sözleşme almak için bizimle oynuyor sanki bana öyle geldi inşallah yanılıyorumdur...

Evraya para vereceklerine o parayı juveye teklif edecekleri 2 milyonun üzerine koysunlar asamoah'ı alsınlar.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evra'yı 6 aylığına alıp sene sonu da bedavaya Asamoah'ı almak şükela olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt