- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
hiç birini alamayızLestienne ve Mvilla seviye atlatirlar. Song bile bana uyar ortayi ucleriz
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç birini alamayızLestienne ve Mvilla seviye atlatirlar. Song bile bana uyar ortayi ucleriz
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şaşırmam doğrusu.besıktas veya fener alır,biz alamayız
Şaşırmam doğrusu.
Mirallas'a 4m € vermişler deniyor
kim vermis biz degilizdir cünkü galatasaray mirallası istiyor haberini bu forumdan birisi ortaya attı medyada konusan bile olmadı sadece biz konustuk)
kim vermis biz degilizdir cünkü galatasaray mirallası istiyor haberini bu forumdan birisi ortaya attı medyada konusan bile olmadı sadece biz konustuk)
Icimde bir umut varBelhanda gibi gereksizlere çuval çuval para dökersen tabi para kalmaz kulüpte.
sent via GSC
Bunların grubun da kim vardı.Icimde bir umut var
Dunya kupasinda biraz kipirdanacak ve yaz donemi baska bir klube iteliyecegiz oyle umuyorum maasi yuksek olmasa cok kolay itelerdik avrupaya
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iran portekiz ispanyaBunların grubun da kim vardı.
sent via GSC
Soğuk su iç sen hiç beklentiye girme bence.
Asamoah'da sanki kıpırdanmalar var dün juventus cephesinden zorla hiçbir futbolcumuzu tutmayız demeleri fatih hocanında asamoah için ekstra 2-3 gün bekleyebiliriz demesi medyada biraz daha evra isminden çok asamoah ismi geçmesi bence bu işin oluru var
alamayız ,kapatalım o defteri