Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alırız, zaten Asamoah kupa maçlarında genel de 11 oynuyordu şimdi kupa maçı da kalmadı CL desek Tottenham geldi geçip geçmeyecekleri de belli değil bu turu geçseler öbür tur elenmeleri yüksek ihtimal gibi gözüküyor sadece lig kalacak 3-4-3 / 4-3-3 / 3-5-2 gibi sistem oynuyorlar. De Sciglio, Höwedes sakatlıktan dönecekler artık bıraksınlar ellerinde Lichtsteiner, De Sciglio, Sandro ile 6 ay götürürler sonra çok sevdikleri spinazzolaya kavuşurlar :D

yok alamayız,pikachu öldü

2716.png
Rubin Kazan; Yann M'Vila, Alex Song, Maxime Lestienne, Moritz Bauer ve Rubén Rochina'yı finansal problemler nedeniyle kadro dışı bıraktı ve kulüp bulmalarını istedi.
Yann a hayır demem şahsen

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Verin şuna 4 ü alem bir solbek görsün

yok alamayız,pikachu öldü

Mesela en basiti juventus'a teklif verilmiş fakat yanıt bekleniyor demek ki onlar da düşünüyor ya da istedikleri ücrete yakın bir ücret olduğu için kararsızlar. Juventus satmayacak olsa direk pazarlık masasına bile oturmazdı o masaya oturuyorlarsa müspet haberler de gelebilir :D

Gözümüz kulağımız juve maçı sonrasında
Olacak bu iş

Verin şuna 4 ü alem bir solbek görsün

6 ay sonra serbest kalacak Donk a verdiler 4 eğer Asamoah a vermezlerse ağır küfür yerler

Ama ben juve nin bırakacağını düşünüyorum ben sorun 1 milyon euro değildir

6 ay sonra serbest kalacak Donk a verdiler 4 eğer Asamoah a vermezlerse ağır küfür yerler

Ama ben juve nin bırakacağını düşünüyorum ben sorun 1 milyon euro değildir
Evet bende bırakacaklar diyorum bedava gidecek adamdan para kazanmak isteyecekler 4 ml de müthiş para

Juventus CEO'su Beppe Marotta: "Spinazzola, Atalanta'da kendini çok geliştirdi. Kiralık sözleşmesi gereği Juventus'a sezon sonunda dönecek"

sezon sonu serbest kalacak Bernard ya da Younes ,Marcano ya da Miranda ve Moutinho mutlaka almak lazım cl için

980x.gif
cenazesi kalktı nöbetin ,iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt