Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Retweetledi: EuclidesFla
?⚫
''Bernard, istediği kulüple ön anlaşma imzalayabilecek konumda. Galatasaray ilgili, Shaktar da makul bir bonservisle oyuncusunu bırakmaya istekli.''

Seçkin ekledi,
EuclidesFla

?⚫ @EuclidesFla
Bernard já pode assinar pré-contrato, o Galatasaray tem interesse, parece que o Shakthar estaria disposto a liberar por um valor razoável.

oyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Forumda Fatih hocaya küfür edecek delikanlı göremiyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''Bernard, istediği kulüple ön anlaşma imzalayabilecek konumda. Galatasaray ilgili, Shaktar da makul bir bonservisle oyuncusunu bırakmaya istekli.''

Seçkin ekledi,
EuclidesFla

@EuclidesFla
Bernard já pode assinar pré-contrato, o Galatasaray tem interesse, parece que o Shakthar estaria disposto a liberar por um valor razoável.

oyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Müthiş olur
Asamoah + bernand

Seçkin ekledi,
EuclidesFla

@EuclidesFla

oyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Sergy ne zaman bu avatarı koysan çok istedigimiz adamlari alamıyoruz.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes balonu da çabuk söndü

Valla bekledigimiz seviyenin cok altinda olsa da, Latovlevici´den kat kat üstündür Hakan Balta.

Zaten sol ayakli oldugu icin o aciklamayi yapmisti. Transfere dikkat cekmek icin. Ben orda sol ayakli oynatacam diyor.

Hakan Balta artik en fazla yedek olur, o da cok iyi calisirsa. Onun disinda bi katki verecegini düsünmüyorum.

Ama yine söylüyorum. Latovlevici ile top diye oynar. Uzun zamandir gördügüm en kötü futbolcu Galatasaray´da.

Bernard'a normal şartlarda imkansız derdim ama ciddi bir teklifle, Taffarel gibi bir faktörle dikkatini çekebiliriz. Şartları zorlamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt