- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
gif oynamıyo reis Hayri P. Cund büyü yaptılar,hareket etmiyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri fotoğrafın güzelmiş. Küçük olduğunu tahmin ediyordum ama 5 yaşında olduğunu düşünmüyordum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi[/QUOTE Hayri P. Cund
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayri fotoğrafın güzelmiş. Küçük olduğunu tahmin ediyordum ama 5 yaşında olduğunu düşünmüyordum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Müthiş olurSeçkin Retweetledi: EuclidesFla
️
''Bernard, istediği kulüple ön anlaşma imzalayabilecek konumda. Galatasaray ilgili, Shaktar da makul bir bonservisle oyuncusunu bırakmaya istekli.''
Seçkin ekledi,
EuclidesFla
️ @EuclidesFla
Bernard já pode assinar pré-contrato, o Galatasaray tem interesse, parece que o Shakthar estaria disposto a liberar por um valor razoável.
oyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Sergy ne zaman bu avatarı koysan çok istedigimiz adamlari alamıyoruz.Seçkin Retweetledi: EuclidesFla
️
''Bernard, istediği kulüple ön anlaşma imzalayabilecek konumda. Galatasaray ilgili, Shaktar da makul bir bonservisle oyuncusunu bırakmaya istekli.''
Seçkin ekledi,
EuclidesFla
️ @EuclidesFla
Bernard já pode assinar pré-contrato, o Galatasaray tem interesse, parece que o Shakthar estaria disposto a liberar por um valor razoável.
oyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Sergy ne zaman bu avatarı koysan çok istedigimiz adamlari alamıyoruz.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ergun penbe gelsin 6 ay idare eder sol bekte
Evetfredi mi
tamamdır,pikachuya döndümEvet
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah canimin ici.tamamdır,pikachuya döndüm