Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum ahalisinin, renkdaşlarının anasına bacısına söven birinin bunu söylemesi ilginç. Ben de küfür ettim ama bu her zaman karşılıklı tartışmalarda oldu. Olur olmadık ilgisi olan veya olmayan herkese değil.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben suçumun farkındayım inkarda etmedim ozrumude diledim. Ama sen bu forumda dakikalardir Galatasarayın hocasina hain diyorsun ve ben sana kuş diyorum sence bu tepkiyi vermem doğal değilmi ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terime hain diyen adam nasıl ihraç edilmez hala şaşkınım. Asıl hainin kim olduğunu söylemek isterdim fakat ihraç yemekten korkuyorum.

Ben suçumun farkındayım inkarda etmedim ozrumude diledim. Ama sen bu forumda dakikalardir Galatasarayın hocasina hain diyorsun ve ben sana kuş diyorum sence bu tepkiyi vermem doğal değilmi ?

İşine bak yiğit. Bana küfür eden birisine fazla bile cevap verdim. Başkası olsa neyse de senin yazdıkların samimi gelmiyor.

İşine bak yiğit. Bana küfür eden birisine fazla bile cevap verdim. Başkası olsa neyse de senin yazdıkların samimi gelmiyor.

İşime bakıcam zaten bu takıma 6 lig şampiyonluğu ve Uefa kupası kazandıran hocaya hain diyen biriyle daha fazla konuşmam. Yakında Emre Bol gibi şansına dersin. Neyse iyi akşamlar.

Kişiler ile ilgili söylemleri kullanırken dikkat edelim. Özelikle şuan faal görev yürüten kişiler ile ilgili çeşitli hakaret içeren ifadelerden kaçınalım.

Fatih Terim'i isteyen sever isteyen sevmez fakat şuan takımın teknik direktörü bu ölçüde yorumlarda bulunalım.

Buraya bu yorumu yazmam sizi uyardığım anlamına geliyor devam ederseniz konudan atılacaksınız sonra niye atıldım diye sitem etmeyin.

Ikili tartismalara giriyormussunuz, girdirmem

Konu disina cikiyormussunuz, ciktirmam

Evren Göz: Galatasaray, Emre Mor ve Bruma için nabız yokluyor. (NTV Spor)

3. Ayriliginda da forum ikiye bolunmustu.
Bugun geldi tekrar diye niye hain demesinler ki?

joder
O zamana kadar ben de savunuyordum zaten ama bildiğin Galatasaray'a zorluk çıkaran, şampiyon olmasın diye kural değiştiren adamlarla gülücükler saçarak bizi satan adamı daha da savunmam. Her dehlendiğin de bize koştu ve boş mukavele edebiyatı yaptı. Madem geliyorsun boş muhabbet yapma, al 3 milyonunu otur yerine.

Hazirlik macinda begenip aldirmista olabilir

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim bildiğim başka transfer düşünülmüyor idi, son an da Arda gidince mecbur o mevkiye adam alındı. Hatta ben orası için yeterli olmadığı görülünce Amrabatın alındığını düşünüyorum.
aslında dediğini diyecektim ama uygun laf aklıma gelmeyince acele yazdım öyle
Anladım, ben tamamlamış oldum. Katılıyorum, iyi kötü faydası oldu. Çok akıllı oyuncu idi, defansif yönü zayıf olsa bile oyun kurmamızda çok etkisi oluyordu.

Ben forumda eskiden yoktum. Bilmiyorum o dönemleri. Fakat Galatasaray için herşeyini vermiş bir adam için hain demek... Devamını sen doldur başkan.

Konuyu uzatmazsan sevnirim renktaş, gereken neyse o yapılıyor ama böyle galeyana getirici ifadeler biraz uzak dursak iyi olur demi renktaşım :)

Kişiler ile ilgili söylemleri kullanırken dikkat edelim. Özelikle şuan faal görev yürüten kişiler ile ilgili çeşitli hakaret içeren ifadelerden kaçınalım.

Fatih Terim'i isteyen sever isteyen sevmez fakat şuan takımın teknik direktörü bu ölçüde yorumlarda bulunalım.

Buraya bu yorumu yazmam sizi uyardığım anlamına geliyor devam ederseniz konudan atılacaksınız sonra niye atıldım diye sitem etmeyin.
Kişiye bağlı mı bu kural? Yani şu anki başkanımıza çok daha ağır sözler söyleniyordu hatırladığım kadarıyla.
Başkan yetersiz bencede bu arada ama konumuz başka yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt