Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Çok Bekledik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değil de, Terim'le şampiyon olamayınca Dursun ne yapacak çok merak ediyorum, Galatasaray taraftarı boş bir kitle, istifa falan yine olmaz zaten, yazın yine burada eline Rebul mandalina döktüğümün Belhanda-Denayer-Maicon kılıklı herifleri beklersiniz artık.
Dalgamı geçiyon aga ?Popescu olmasa Bülent Korkmaz bir hiçti. Ayrıca ben Türk oyuncu saymıyorum.
Edit.O değil de, Terim'le şampiyon olamayınca Dursun ne yapacak çok merak ediyorum, Galatasaray taraftarı boş bir kitle, istifa falan yine olmaz zaten, yazın yine burada eline Rebul mandalina döktüğümün Belhanda-Denayer-Maicon kılıklı herifleri beklersiniz artık.
Seni terimciler bile sempatik bulmuyor boşuna zorlama moruk.Terimi sevmiyorumcular hala varmı. Bu takimin hala FATİH HOCAMIZ dışında başarılı olamadığını anlayamadinizmi. Yine ıtalyanmı istiyosunuz. Yada karizmatik bir hırvatmı. Irkçı bir hocamı yada. Belkide beden hocası ?
Hangisini getirelim Terim yerine seçin.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu ben yazsaydım şimdiye kadar şutlanmiştimO değil de, Terim'le şampiyon olamayınca Dursun ne yapacak çok merak ediyorum, Galatasaray taraftarı boş bir kitle, istifa falan yine olmaz zaten, yazın yine burada eline Rebul mandalina döktüğümün Belhanda-Denayer-Maicon kılıklı herifleri beklersiniz artık.
Mancini hocaniz ne durumda ? Bi ara st. petersburga gitte votka için karşılıklı.Seni terimciler bile sempatik bulmuyor boşuna zorlama moruk.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hain oldugu biraz fazla kacmis, onu Kabul etmiyorum fakat gerisine katiliyorum. Transfer islerini karismasin mumkunseBen Galatasaraylıyım hocam, sevinmeyen adam haindir. Ama Terim'i sevmiyorum kendisinin de kulübü sömüren hain olduğunu düşünüyorum.
Kulübü soyan insan iyi niyetli olamaz fatihcim.Hain oldugu biraz fazla kacmis, onu Kabul etmiyorum fakat gerisine katiliyorum. Transfer islerini karismasin mumkunse
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mancini hocam bundan daha karakterliydi.Mancini hocaniz ne durumda ? Bi ara st. petersburga gitte votka için karşılıklı.
Kulübü soyan kişiler aysel ve mancini degilmiydi. Hajrovicleri,ontiverolari,veyselleri,tarıkları,pandevleri Fatih hoca getirmedi.Kulübü soyan insan iyi niyetli olamaz fatihcim.
Yaşın yetmez o yüzden geçmiş transferlerini araştır moruk. Veya git sörvayvır izle sen bilirsin.Kulübü soyan kişiler aysel ve mancini degilmiydi. Hajrovicleri,ontiverolari,veyselleri,tarıkları,pandevleri Fatih hoca getirmedi.