Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernard iyi topçu. Messi de 1.7 boyunda. Maradona 1.65 idi. Ama dünyayı salladı ikisi de. Bernard tabi ki o seviye de değil ama bizim ligde 10 gol 10 asist yapar her sezon.

Bernard iyi topçu. Messi de 1.7 boyunda. Maradona 1.65 idi. Ama dünyayı salladı ikisi de. Bernard tabi ki o seviye de değil ama bizim ligde 10 gol 10 asist yapar her sezon.

Yasin- Sinan- Garry bu üçünden de iyidir. Sağ Feg Sol Bernard ile iyi bir kalite tutturabiliriz.

Geliyor aslanlar. :gsbayrak:

Oo2880.png

O değil de, Terim'le şampiyon olamayınca Dursun ne yapacak çok merak ediyorum, Galatasaray taraftarı boş bir kitle, istifa falan yine olmaz zaten, yazın yine burada eline Rebul mandalina döktüğümün Belhanda-Denayer-Maicon kılıklı herifleri beklersiniz artık.
Maicon'dan ne istiyorsun? Tek hamleli diye çöp ilan etmek de dolu olan taraftar kitlesine girmeyi sağlıyor herhalde.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bernard-Asamoahı Belek kampına katmak mühim bir husus olur

Nnet biçimde ligin en iyi kanatları olur

Yasin
Garry
Feghouli
Bernard

Sinan kanat değil bence direkt forvet olmalı.

Doğru aslında, Sinan'da kanat potansiyeli pek fazla yok, forvet için tekniği yeterli gibi. Ben açıkcası Solda Bernard Sağda Feghouli olmasını isterdim, umarım alabiliriz :)

Nnet biçimde ligin en iyi kanatları olur

Yasin
Garry
Feghouli
Bernard

Sinan kanat değil bence direkt forvet olmalı.

Sinan dediğiniz gibi kanattan çok 4-3-3'ün sağ forveti. 4-4-2'de yardımcı forvet olarak da değerlendirilebilir. Ama son derece lakayt bir profil. Çok sayıda hoca geldi hiçbirinden formayı alamadı. Kendisini sorgulamalı biraz da.

Popescu olmasa Bülent Korkmaz bir hiçti. Ayrıca ben Türk oyuncu saymıyorum.

8 tane şampiyonluk yaşamış bi oyuncudan bahsediyorsun hocam etme eyleme , tam aksine popescu bülentsiz hiç birşey yapamazdı. Bülent galatasaraya gelmiş geçmiş en iyi stoperdir herşeyi ile.

Sol kanadı yenilemezsek şampiyonluk şansımızdan %15 çöpe atarız diyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt